Radu Vlădescu – Consilier Local Dumbrăvița

Numele meu este Radu Vlădescu, am 39 de ani, sunt de profesie economist și sunt antreprenor.

Am sperat, ca mulți consăteni,  că mutarea în Dumbrăvița din 2014 va reprezenta pentru mine, soția mea și băiatul meu de 7 ani, un pas către o viață puțin mai liniștită, departe de zgomot și poluare, de aglomerație și beton.

Spiritul civic m-a făcut, după mutarea în Dumbrăvița, să vreau să mă implic în comunitate. Am fondat împreună cu alți dumbrăvițeni Grupul de Acțiune Pentru Dumbrăvița, o organizație non-guvernamentală de factură locală care militează pentru o viață de calitate în Dumbrăvița. Am militat pentru transparență, liber acces la informații publice, buget participativ, armonie în urbanism și investiții publice coerente. Folosind bagajul de experiență acumulată în relația cu administrația locală am decis sa fac pasul în politică fiind conștient ca nu putem schimba modul în care aceasta s-a făcut în ultimii 30 de ani decât prin implicare.

Nu mă consider politician, ci un simplu cetățean dornic de schimbare atât în Dumbrăvița cât și în țară.

De interes:  Liviu Dragnea, noi dezvăluiri care cutremură întreaga clasă politică

Mi-am asumat candidatura pentru rolul de consilier local în echipa USR PLUS  pentru ca îmi doresc o comuna administrată corect, curată și ordonată – îmi doresc competență și onestitate la primărie, îmi doresc ca nimeni să nu mai arunce deșeuri la întâmplare, îmi doresc un aer curat și multă verdeață, îmi doresc armonie arhitecturală.  Îmi doresc siguranța – îmi doresc să mă simt în siguranță acasă , pe stradă și îmi doresc să știu că la creșă, grădiniță sau școală copiii noștri sunt în siguranță. Îmi doresc o Infrastructură care îmi oferă  libertatea de a alege cum și cu ce mijloc de transport  merg până la magazin, la școală, la serviciu, în parc. Nu vreau sa fiu legat de mașină pentru orice deplasare.

Îmi doresc o comunitate educată și sănătoasă – îmi doresc ca toți copiii să aibă șansa la educație și noi toți sa avem acces la cultură de calitate și servicii medicale.

Alături de echipa USR PLUS voi iniția și susține proiecte în Consiliul Local Dumbrăvița care sa îmbunătățească calitatea vieții noastre utilizând bugetul local în mod responsabil și echilibrat. Trebuie să fructificăm oportunitatea accesării pachetului de finanțare din partea UE destinat României pentru următorii ani, în valoare de aproape 80 de miliarde de euro, propunând proiecte pentru educație, infrastructură, sănătate, sport și timp liber. În paralel este nevoie ca aceste proiecte să fie comunicate transparent iar comunitatea  să fie implicată în deciziile care o impactează.

De interes:  Papa Francisc decretează 27 octombrie zi de post și rugăciune pentru pacea mondială

O comunitate puternica cu cetățeni activi și implicați alături de o administrație responsabilă și onestă sunt pilonii pe care împreuna putem dezvolta durabil Dumbrăvița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.