Intreaba un avocat online fara deplasare – Consultanta Juridica

Traim intr-o era a internetului in care din ce in ce mai multe domenii de activitate se adapteaza si se transforma constant pentru a putea tine pasul cu cerintele si stilul de viata al clientilor. Acest lucru se intampla si in cazul avocaturii, consultanta juridica online devenind un mod eficient si sigur pentru multi dintre clientii care prefera interactiunea in mediul virtual. Discutiile au loc live, ca si cum s-ar intampla fata in fata, solutionarea problemelor este la fel de eficienta si chiar mai rapida, fata de modul clasic de actiune fizica.

Ad-Avocat au adoptat de curand acest mod de a oferi consultanta in mediul online, prin intermediul unei platforme speciale. Clientul beneficiaza de acelasi tratament si discutii din parte echipei de avocati, iar interactiunea are loc pe internet sau prin intermediul telefonului. Tot ceea ce trebuie sa faca cel interesat este sa acceseze,  sectiunea avocat online, sau click aici. Va fi redirectionat spre platforma online si aici se va putea face programarea online.

De interes:  Cele mai risipitoare zodii: capabile să arunce cu bani în stanga și în dreapta pentru plăcerea ALTORA. Horoscopul bogaților

Ce anume presupune programarea online pe Ad-Avocat? Exista cateva campuri libere care trebuie completate de catre client, cu nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si detalii despre problema abordata. Se va selecta modul de comunicare live, Skype, Whatsapp sau prin telefon. Se va alege intervalul de timp disponibil pentru consultanta, iar la final se va efectua plata cu cardul, printr-o metoda online securizata. Ulterior, clientul este contactat de catre un avocat si discutia poate incepe. De regula, o astfel de consultanta online poate sa se desfasoare intre 30 si 60 minute.

Ca si in cazul unei consultante juridice fata in fata, in mediul online se vor discuta si solutiona probleme care tin de sferele dreptului. Se vor gasi solutii pentru problemele abordate din dreptul familiei (cum ar fi incredintarea minorilor, stabilirea pensiei alimentare, etc), dreptul comercial (recuperare creante, insolventa, executare silita, infiintare si modificari firme, etc.), dreptul civil (analiza si interpretare contracte, revendicare si chestiuni legate de proprietate privata, etc.). Vor fi reprezentati si cei implicati in situatii de malpraxis, prin contactarea unui specialist drept medical.

De interes:  Începe vaccinarea anti-COVID a copiilor între 5 și 11 ani

Echipa Ad-Avocat este formata din avocati bine pregatiti si care dau dovada in fiecare caz de responsabilitate si loialitate profesionala. Au peste 10 ani experienta in domeniu si prin consultantele online oferite vor oferi raspunsuri intrebarilor juridice. Un alt avantaj al consultantei judiciare in mediul online este locatia, aceasta fiind posibila pentru cetateni din intreaga tara sa intre in contact cu echipa de avocati localizata in Bucuresti. Totul devine astfel mai simplu, mai rapid si mai benefic pentru ambele parti.

Este bine de stiut faptul ca nu se ofera consultanta gratuita, pentru ca fiecare dintre cei interesati sa aiba parte de aceleasi avantaje si beneficii din partea specialistilor. Avand in vedere tendinta actuala, onorariile se incadreaza la un nivel rezonabil, conform cu munca si efortul depus de avocati in interesul clientilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.