Anca Micșa Oprea devine membru al Biroului Județean PLUS Timiș și propunerea Primarului Lugoj pentru postul de CITY MANAGER 

 

Încă de la înființare, PLUS, și mai apoi Alianța USRPLUS, și-au luat angajamentul să participe activ la schimbarea și guvernarea localităților din România, punând în prim plan CETĂȚEANUL.  

Alegerile locale s-au încheiat, iar rezultatele ne arată că avem încrederea voastră și vă mulțumim pentru aceasta. Efortul depus de noi în această campanie va fi însoțit acum de munca asiduă și asumată pe care o vom face în continuare.  

 

Construcția și evoluția comunităților noastre nu se face doar din poziții alese de primari sau consilieri locali, ci și din poziții tehnice ale administrației, care implică competențe profesionale și maturitate. Alianta USRPLUS are atât competența cât și maturitatea necesară să facă proiecte cu seriozitate în interesul CETĂȚENILOR. 

 

Ne bucură faptul că la Lugoj, PNL a făcut, imediat după alegeri, un prim pas înainte și a propus în rolul de City Manager pe colega noastră, membru PLUS, Anca Micșa Oprea. Dupa 12 ani de guvernare locală PSD, Lugojul merită o echipa de oameni profesioniști, dedicați, cu deteminare și competențele necesare pentru a schimba urbea de pe Timiș într-un oras PROSPER și EUROPEAN. 

Suntem convinși că Alianța USRPLUS și PNL vor face o echipă excelentă la Lugoj și vor reuși în cel mai scurt timp posibil să repună orașul pe harta celor mai eficiente orașe din țară. 

 

Anca Micșa Oprea are 42 de ani, este economist, specializat în Marketing Strategic, cu experiență de peste 15 ani în coordonare de echipe și proiecte, comunicare și negocieri, relații comerciale la nivel internațional și gestionare bugetară.  

În urmă cu 2 ani, a decis să se alăture echipei PLUS Lugoj și PLUS Timiș fiind unul dintre membri extrem de activi în fiecare echipă de lucru în care a putut să își aducă aportul, unul dintre cele mai importante proiecte demarate și coordonate de colega noastră fiind cel de redactare a programului de guvernare județeană PLUS. 

După mai bine de un deceniu, petrecut în București în companii multinaționale de top, ea s-a întors în orașul natal cu dorința de a se implica în dezvoltarea Lugojului. Anca este căsătorită și are un băiat de 2 ani jumătate. 

 

Totodată, începând din această săptămână, Anca Micșa Oprea este și membru în Filiala județeană PLUS Timiș, preluând coordonarea unuia dintre cele mai importante departamente, cel de Politici Publice

În cadrul unei filiale județene PLUS, acest departament tehnic are ca scop inițierea și dezvoltarea de proiecte sau programe cu impact direct asupra soluționării problemelor la nivel județean si/sau local, oferind suport în comunicarea publică a programului politic și a politicilor publice cu impact județean si/sau local. 

 

PLUS are o structură de conducere județeana ce include roluri dedicate, pe domenii de activitate, stabilite în detaliu prin statut și regulamentul intern. Astfel, atât Președintele Filialei județene cât și membrii biroului ocupă pe toată perioada mandatului lor roluri de coordonatori ai departamentelor interne, cu fișe de post foarte clar stabilite. 

 

Cele 9 roluri din Biroul Judetean PLUS Timis si ocupanții acestora sunt: 

  • Președinte filială – Raul Olajos 
  • Secretar General – Bianca Luca 
  •                     Trezorier – Tania Ionescu 
  •                     Coordonator Strângere de Fonduri – Andrei Meșter 
  •                     Coordonator Comunicare – Cristian Răducă 
  •                     Coordonator Campanii – Flavius Gligor 
  •                     Coordonator Resurse Umane – Florin Ilca 
  •                     Coordonator Organizare și Evenimente – Mircea Vancia 
  •                     Coordonator Politici Publice – Anca Micșa Oprea 

 

Birou Județean PLUS Timiș va funcționa în acest format până la finalizare fuziunii cu USR, urmând ca apoi cele doua birouri județene USR și PLUS să se unifice. 

De interes:  Cod galben și portocaliu de vreme rea în vestul țării, avertizare meteo reactualizată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.