Sorin Grindeanu a declarat că a chemat la raport toată conducerea firmei care se ocupă de varianta ocolitoare sud din Timişoara, firmă care a cerut înţelegere până la finalizarea accesării unui credit bancar. Pe de altă parte,  au început pregătirile de şantier pentru drumul de legătură spre autostrada Arad-Timişoara.

„Pentru legătura autostradă – Sânandrei, am avut mai devreme o discuţie cu directorul DRDP Timişoara – chestiune valabilă şi pentru centura sud Timişoara,  chiar dacă sunt companii diferite. Cei care au câştigat aceste proiecte, cel cu drumul de legătură (noua descărcare de pe autostrada Arad-Timişoara la Sânandrei, lângă Timişoara – n.r.) a primit avansul, a primit tot ce trebuie din partea CNAIR, şi au început pregătirea de şantier. La centura sud am chemat toată conducerea companiei la Bucureşti, începând cu patronul din Italia şi responsabilii locali şi judeţeni. Au cerut CNAIR un răgaz pentru a primi o linie de credit”, a declarat Sorin Grindeanu, aflat în vizită la Timișoara..

 

De interes:  Primul CEx al PSD după alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea partidului. Social-democraţii vor discuta despre prezidenţiabil

La noua descărcare de pe autostrada Arad-Timişoara la Sânandrei, gradul de realizare este 0%, în vreme ce pe centura Timisoara sud s-a ajuns la 50%.

 

Ministrul a declarat că nu-şi doreşte să rezilieze contractele, întrucât ar ajunge în situaţia de a pierde timp însemnat. Mai mult, această întârziere ar putea însemna pierderea banilor europeni

 

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.