Creștere alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus, în județul Timiș

Județul Timiș are cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate de la începutul epidemiei, după București și Suceava. Dacă în informarea furnizată ieri de Grupul de Comunicare Strategică era de 191, astăzi cifrele au crescut îngrijorător: 227 de cazuri înregistrate.

La nivel national, până astăzi, 8 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate și externate.

 

Totodată, până acum, 209 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire.

 

La ATI, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

De interes:  Primăria Timişoara nu primeşte aviz pentru asfaltarea străzilor cu piatră cubică din zona istorică

 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.556 de persoane. Alte 89.976 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.