Conform cotidianului online Gorj Domino Roxana Vancea, originară din Târgu Jiu, traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Paiu, cel care i-a devenit și soț pe 19 decembrie 2019, și pe care urmează să-l facă tată pentru a doua oară în doar câteva luni.

Aceasta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare și a satisfăcut toate curiozitățile internauților. Majoritatea curiozităților erau legate de sarcină, despre relația ei cu Milan, fiul soțului ei dintr-o altă relație, dar chiar și despre mama soacră. Roxana Vancea are 31 de ani, iar când rămas însărcinată cântărea circa 47 de kilograme. Acum, la patru luni de sarcină are doar 47,6 kilograme, iar burtica ei nici nu poate fi zărită, ci același abdomen lucrat la sală.

Potrivit mărturiilor ei de pe rețelele de socializare, urmează să nască pe cale naturală în luna noiembrie. Cât despre sexul bebelușului frumoasa brunetă a anunțat că: “ 70% mi-a zis că e băiat. O să aflu joi sigur”.

De interes:  Angelina Jolie nu mai vrea sa divorteze

UNA DIN CELE MAI SEXY BRUNETE DIN TÂRGU JIU S-A ÎNGRĂȘAT DOAR 600 DE GRAME ÎN 4 LUNI DE SARCINĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.