Pasi de urmat pentru un botez reusit

botez-reusit

Botezul este un moment semnificativ in viata bebelusului, petrecerea fiind una de a celebra atat viata, car si apropierea fata de prieteni. Veti putea aduce astfel impreuna cei mai dragi prieteni, ei bucurandu-se alaturi de voi de crestinarea celui mic. Daca ati devenit parinti proobabil ca va intrebati cum puteti organiza eficient atat o petrecere nemaipomenita, cat si un botez reusit.

Primul lucru de avut in vedere este alegerea nasilor pentru ca bebelusii au nevoie de parinti spirituali care sa-i ghideze in viata. Nasii vor fi alaturi de bebelusi in momentele de mare importanta, ei ajutandu-l atunci cand cel mic va avea nevoie de sprijin. Parintii spirituali ar trebui sa fie niste adevarate modele pentru bebelus, iar alegerea lor este o decizie foarte importanta. Urmatorul pas este alegerea datei si a locatiei. Botezul se face de obicei dupa ce bebelusul implineste varsta de 3 luni. Pana atunci insa, va puteti gandi la o lista preliminara cu invitati, cat si la o lista cumparaturi nasa botez.

De interes:  Prea mult Eu… Prea putin Tu – Banat FM

Puteti organiza o petrecere speciala in functie de bugetul pe care il aveti la dispoizitie, precum si de numarul de invitati care vor participa la eveniment. Stabiliti si cum ati vrea sa arate petrecerea de botez. Aceasta petrecere poate lua orice forma doriti, ea fiind raportata la numarul de invitati. Alegeti de exemplu o biserica apropiata de locul unde are loc petrecerea, pentru ca transportul sa nu se faca cu dificultati. Pentru botez trebuie sa alegeti o imbracaminte usoara, atat pentru voi cat si pentru bebelus.

Va trebui asadar sa realizati invitatiile pentru botez si sa adaugati pe invitatii numerele de telefon la care oaspetii va pot confirma sau chiar infirma prezenta la eveniment. Ar fi indicat sa trimiteti invitatiile cu circa 2 luni inainte de petrecerea pe care o aveti in vedere. Cel mai important pas este alegerea salii celei mai potrivite pentru botezul vostru. Daca invitatii sunt numerosi, o sala de botez cu ring de dans incapator este o solutie cea mai bina. In acest fel, toate persoanele prezente la botez se vor putea distra foarte bine. Niste decoratii de bun gust pot insufleti petrecerea. De exemplu, ghirlandele din baloane pot adauga un plus de farmec atmosferei de poveste. De asemenea, florile vor creea si ele o atmosfera intima si romantica, specifica evenimentului. La intrarea in sala puteti amplasa un banner personalizat, acesta avand un mesaj simpatic, el fiind dedicat invitatilor. Organizand foarte bine evenimentul, veti avea o multime de castigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.