Acum este mai usor sa iti cureti piscina prin gama de produse de la piscineservice

Intretinerea piscinei este o regula de aur pentru toti cei care detin o piscina proprie, fie una gonflabila sau fixa in pamant, dar regula se aplica si pentru piscinele publice si bazinele de inot.

Piscina este una dintre cele mai usoare si mai convenabile modalitati de a va putea racori in timpul verilor de acasa. Prin urmare, este extrem de important sa programati rutine adecvate de intretinere a piscinei pentru a extinde longevitatea si gradul de utilizare a piscinei voastre.

Intretinerea regulata a piscinei asigura, de asemenea, ca piscina arata curata si racoritoare, imbunatatind aspectul casei voastre. O intretinere adecvata a piscinei va ajuta, de asemenea, sa economisiti o tona de bani pe care altfel ar fi trebuit sa-i cheltuiti pentru lucrari de reparatii si daunele cauzate din lipsa de intretinere.

Avantajele oferite de intretinerea piscinei

Imbunatateste aspectul:

Curatarea constanta a piscinei ii va imbunatati aspectul, deoarece va fi curatata corespunzator. Murdaria si ciupercile vor fi eliminate inainte de a avea ocazia sa se dezvolte. De asemenea, resturile si frunzele vor fi scoase.

Intretinerea saptamanala a piscinei incorporeaza ajustarea nivelului de pH al apei, care poate impiedica raspandirea microbilor. Apa din piscina va ramane complet limpede si va imbunatati gazonul pentru aspectul sau, spre deosebire de diminuarea maretiei regulate a proprietatii.

Asigura longevitatea bazinului:

Intretinerea saptamanala a piscinei include verificarea diferitelor parti si echipamente ale piscinei pentru a garanta ca piscina continua sa functioneze admirabil.

Pompa si diferitele componente pot fi inspectate pentru a garanta ca se fac remedieri esentiale inainte ca problema sa se intensifice.

De interes:  Cum sa porti cizme lungi in 2023?

Ajuta la economisirea de bani:

Intretinerea regulata a piscinei poate pune deoparte bani, intrucat ansamblul pieselor si hardware-ului sunt gandite in mod constant. In loc sa ignore partile si sa verifice totul intermitent, intregul sistem va dura mult mai mult.

Pompele si filtrele vor fi intretinute periodic pentru a impiedica uzura rapida a motoarelor. Lacrimile si diferitele tipuri de rau pot fi, de asemenea, urmarite cu privire la diferitele parti pentru a garanta ca acestea sunt fixate. Fixarea imediata a pieselor uzate sau deteriorate va va mentine costurile semnificativ mai mici.

Previne problemele de sanatate:

Piscina poate influenta sanatatea atat a copiilor, cat si a adultilor care se afla in apa daca nu este curatata in mod constant.

Intretinerea saptamanala a piscinei va impiedica apa sa aiba un pH inadecvat sau un numar excesiv de compusi sintetici, care pot agrava pielea, ochii, nasul si urechile.

De asemenea, puteti evita materialele piscinei verificand pH-ul in fiecare saptamana pentru a garanta ca este sigur pentru toata lumea.

Trebuie sa fim foarte atenti la curatenia piscinei, deoarece apa murdara poate fi chiar periculoasa.

O piscina murdara este mai mult decat ceva neplacut de privit. Asa ca va iubiti familia si prietenii si vreti ca acestia sa fie in siguranta.

Daca nu va curatati piscina, murdaria si intunericul se pot agrava rapid. Ati fi surprins de cat de repede piscina curata poate incepe sa para murdara.

De interes:  Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în vizită la Timișoara. Strategia europeană de comerț online, discutată în capitala Banatului!

Deoarece aceasta este doar murdaria pe care o puteti vedea, imaginati-va bacteriile minuscule pe care nu le puteti vedea.

Inotul in apa necurata poate duce la boala si reprezinta un risc pentru siguranta. Neglijarea bazinului si permiterea multiplicarii bacteriilor poate duce la conditii, cum ar fi:

-Iritatie pe piele;

-Urechea inotatorului – o infectie a canalului auditiv exterior care provoaca iritatii;

-Roseata si umflaturi la nivelul urechii;

-Diaree;

-Infectie respiratorie, care include dureri musculare insotitoare, frisoane, febra si dureri de cap;

-Crampe stomacale.

Magazinul piscineservice.ro ofera o gama vasta de produse pentru tratare precum solutie anti alge, tablete clor, bisulfat de sodiu, oxigen activ pudra si sare de mare, clientii nu trebuie decat sa urmeze link-ul https://www.piscineservice.ro/25-tratare-si-intretinere/28-substante-tratare-piscina!

Cum clorul va curata piscina?

Cand clorul se descompune in acid hipocloros si acid hipoclorit, acestea influenteaza echilibrul pH-ului bazinului. Daca echilibrul pH-ului este prea mare, acest lucru inseamna ca continutul de clor din piscina este prea mic. Ca urmare, nivelurile slabe de clor incetinesc procesul de curatare a bazinului. Echilibrul pH ideal sau cel mai sigur pentru apa din piscina este cuprins intre 7,0 si 8,0. Nivelul ideal fiind in jur de 7,4. Odata ce acidul hipocloros si acidul hipoclorit au terminat curatarea apei din piscina, acestea se descompun in atomi unici. Ele pot fi, de asemenea, combinate cu amoniac pentru a face clorul inofensiv. Lumina soarelui grabeste procesul de curatare si scade timpul necesar pentru ca clorul sa se descompuna.

De interes:  Cum se face fierul forjat si de ce este atat de apreciat?

Cum sa utilizati clorul in siguranta

Este comun ca piscinele sa aiba o concentratie mai mare de clor in apa. Aceasta inseamna ca nu ar trebui sa beti apa dintr-o piscina pentru a evita efectele secundare urate. Atunci cand este utilizat in mod corespunzator, clorul din apa nu va va provoca vatamari atunci cand va intra in contact cu pielea sau ochii. De asemenea, este important sa utilizati proportia corecta de clor la numarul de metric cubi sau  de apa pe care le contine piscina. Compozitia trebuie sa fie de aproximativ 5 ml la patru metri cubi de apa. Folositi o banda de testare a clorului pentru a determina cand nivelurile de clor sunt prea mari sau prea mici. De asemenea, este recomandat sa utilizati tablete de clor in loc de clor lichid sau pulbere atunci cand curatati piscina. Clorul lichid si pulbere are mirosuri urate care pot face ca apropierea piscinei sa fie neplacuta si sa provoace leziuni respiratorii. Daca nu sunteti sigur cu privire la introducerea clorului, contactati antreprenorul local de service pentru piscina pentru a va ajuta.

Alegeti produsele de la piscineservice.ro si beneficiati de avantajele acestora!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.