6 stiluri de rochii de mireasă | Edenbride.ro

Diferite siluete pentru rochiile de mireasă se potrivesc diferitelor tipuri de corp. Gândiți-vă la următoarele modele de rochii de mireasă care sunt văzute frecvent în buticuri de mireasă:

A-line: Acest model de rochie are un corset mulat care se lărgește progresiv în talie și formează o formă „A” în partea de jos. Rochiile de mireasă cu o siluetă în formă de A sunt universal atractive, în special pentru femeile în formă de pară.

Acesta este un stil care atrage toată lumea. Se potrivește până la talie, unde începe să se transforme într-o formă delicată de A, măgulind toate formele corpului. Pentru miresele în formă de pară sau curbate o rochie în formă de A îmbrățișează zona taliei, oferind o talie mai mică în timp ce complimentează sânul. O mireasă mică poate părea mai înaltă datorită efectului general de slăbire al rochiei.

Rochie de bal: O rochie de bal este montată deasupra și se va evaza mai mult decât o fustă în formă de A, cu o fustă voluminoasă care începe de la linia taliei. Fusta plină a unei rochii de mireasă dă aspectul unei talii inferioare, făcându-o un stil atemporal care arată bine pe majoritatea tipurilor de corp. Această rochie demnă de prințesă te va ajuta să mergi în fericirea ta ca o adevărată prințesă. Dacă bustul tău este mai mare și ai o talie îngustă, topul potrivit este echilibrat de fusta plină. Partea inferioară a corpului este ascunsă, iar talia este evidențiată de silueta mai largă.

De interes:  Mobilier la comandă – MDF sau PAL?

Siluetele vin în diferite tivuri, mâneci și decolteuri

Coloana: Denumită și rochie teacă, silueta coloanei este elegantă și dreaptă de sus în jos, punând accent pe talie și șolduri. Miresele înalte și miresele cu curbe arată mai bine în rochiile de mireasă teacă. Sunt contururile coloanei și ale tecii interschimbabile? Ele seamănă unul cu altul, dar nu sunt la fel. Acesta din urmă este mai ușor și mai fără sudură, ceea ce face o diferență semnificativă. Taffeta, brocartul sau dantela cu șnur sunt textile obișnuite folosite pentru a da structura rochiei coloană.

Empire: Poartă rochii de mireasă ieftine cu o talie de imperiu care îmbrățișează bustul și are o fustă care începe sub linia bustului pentru a arăta ca un personaj dintr-un român. Miresele care sunt mici sau care așteaptă au o siluetă minunată cu o talie de imperiu.

Salopetă: Salopetele cu picioare largi oferă aspectul unei fuste sau al unor pantaloni mai mici și sunt o modalitate grozavă de a părea elegantă. Salopetele sunt confortabile și vă asigură că, în ziua cea mare, puteți trece cu ușurință de la ceremonie la ringul de dans.

De interes:  Intâlnire crucială la București. Zeci de lideri europeni, discuții cu Iohannis și Ciolacu, pe fondul tensiunilor create de incidentul cu dronele rusești căzute în România

Rochia tip sirenă: Îmbrățișând întregul corp înainte de a se deschide la genunchi, o rochie în stil sirenă amintește de o coadă de pește. Rochiile tip sirenă flatează miresele mai curbate, mai ales cele cu figuri de clepsidră. Similar cu o rochie de tip sirenă, o rochie de mireasă cu trompetă are un flare mai înalt și mai moale. Această formă este evazată pe măsură ce urmărește contururile corpului de la piept până la genunchi. În special dacă aveți o formă de măr, se crede că stilul evidențiază talia și șoldurile mai degrabă decât le îngustează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.