TOP 5 lucruri care îți vor veni în ajutor atunci când faci curățenie

Indiferent dacă stai la apartament sau stai la o casă cu dimensiuni ceva mai mari, în fiecare săptămână trebuie să îți aloci câteva ore pentru a face ordine și pentru a te asigura că întreaga ta locuință se menține curată. Dacă îți dorești să îți ușurezi munca, iar acest task să devină mult mai ușor de îndeplinit, trebuie să știi că ai la îndemână câteva trucuri la care poți apela: implică și restul familiei, asigură-te că ai mereu tot ce îți trebuie și nu lăsa toată treaba pentru o singură zi.   

Iată ce nu trebuie să îți lipsească din casă atunci când te pregătești să faci curățenie:  

  1. Produse de curățare

Pe piață există la momentul actual o gamă extrem de largă în ceea ce privește produsele pentru curățenie. Cel mai important este să le alegi pe cele potrivite stilului tău de viață, precum și pe cele care nu îți afectează sănătatea. Mai mult, ține cont și de calitatea acestora, dacă îți dorești să termini curățenia într-un timp cât mai scurt. 

  1. Mop cu lavete umede 
De interes:  Iata care sunt zodiile care prefera relatiile de lunga durata

Dacă atunci când vine vorba de spălatul podelelor, te gândești doar la faptul că îți va lua extrem de mult și că este o activitate destul de obositoare, ei bine, atunci mopul cu lavete umede este exact ceea ce ai nevoie. Acesta se manevrează cu ușurință, nemaifiind necesară găleata cu apă, iar rezultatul este similar cu cel clasic.  

  1. Asigură-te că ai un aspirator puternic 

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când faci curățenie în întreaga casă este aspiratorul. Acesta trebuie să fie extrem de ușor de manevrat, pentru a-l putea muta dintr-o cameră în alta, mai ales atunci când vorbim de casă cu etaj. Pe lângă asta el trebuie să aibă o putere ceva mai ridicată, pentru a reuși să tragă praful de peste tot. Poți alege gama de aspiratoare Dyson, disponibilă pe Altex.ro, recunoscută pentru faptul că dispozitivele sale sunt extrem de performante.  

  1. Perie de praf  

Indiferent de zona în care stai, praful se va depune mereu pe mobilă, motiv pentru care acesta va trebui șters constant. Pentru a-ți fi mai ușor alege să folosești o perie de praf, cu mâner lung, care te va ajuta să ajungi și în cele mai inaccesibile locuri. 

  1. Lavete universale 
De interes:  Coloreaza-ti viata cu ajutorul unor aranjamente florale artificiale

Un alt lucru indispensabil pentru curățenie sunt lavetele universale. Acestea pot fi utilizate pentru curățarea diverselor suprafețe, cum ar fi faianță, geamuri sau chiar mobila de bucătărie. Asigură-te că achiziționezi lavete din materiale calitative, care nu lasă urme sau chiar scame. 

Nu uita că nu e necesar să faci toată treaba singur, iar pentru a-ți fi mai ușor, împărțiți taskurile, iar fiecare și le va gestiona așa cum își dorește. Mai mult, dacă se realizează constant, curățenia va fi mult mai ușor de făcut de fiecare dată.

 

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.