Boxpaleții rigizi din plastic reprezintă soluția ideală pentru transport și depozitare, fiind igienici, rezistenți și stabili. Sunt recomandați boxpaleți, în special în aplicațiile care presupun manipularea sarcinilor mari și sunt perfect compatibili cu sistemele de manipulare automatizate. Dimensiunile lor permit utilizarea eficientă a spațiului de depozitare și optimizarea spațiului în camion. Boxpaleții din plastic sunt containere stivuibile de dimensiuni mari, destinate depozitării în vrac, care permit accesul uşor cu stivuitoare convenționale sau transpaleți și care sunt prevăzute cu picioare, roti sau sine. Unele modele au pereţii perforaţi pentru a asigura o ventilaţie adecvată la depozitarea mărfurilor perisabile, cum ar fi merele. Boxpaletii din plastic pot fi stivuiți unul peste celălalt, ocupând mai puțin loc la depozitare. La ert-plast.ro poți găsi boxpaleți plastic recomandați pentru depozitare, producție și transportul produselor grele, voluminoase sau dificil de manevrat.

Recoltarea fructelor și legumelor în boxpaleți plastic

Boxpaletii din plastic sunt utilizați pentru depozitare și recoltarea fructelor și legumelor. Boxpaleții plastic oferă o ventilație adecvată legumelor și fructelor recoltate. Sunt utilizați pe scară largă în legumicultură și industria agroalimentară pentru depozitarea şi transportul eficient al mărfurilor. Cuvele din plastic sunt rezistente şi sunt fabricate din plastic de înaltă calitate. De asemenea, se folosesc în industrii precum, agricultura sau procesarea produselor lactate. Sunt ideale pentru depozitarea produselor proaspete şi a deşeurilor. Boxpaletii din plastic pot fi folosiţi împreună cu boxpaleții din lemn, varianta preferată în vânzarea cu amănuntul. Boxpaletii din plastic sunt disponibili într-o gamă variată de culori: galben roșu, verde și albastru.

De interes:  5 cuțite pentru carne de care ai nevoie

Transport în siguranţă pentru boxpaleți, igiena sporită şi flexibilitate

Boxpaletii din plastic sunt o alternativă versatilă la containerele clasice din lemn. Cuvele din plastic pot fi utilizate pentru transportul mărfurilor într-o varietate de moduri, inclusiv pe mare, pe uscat sau pe calea aerului. Principalele avantaje ale acestor boxpaleţi rigizi din plastic sunt capacitatea de stivuire, greutatea proprie redusă comparativ cu sarcina manipulată, rezistenta şi igiena superioare în comparaţie cu containerele metalice şi, nu în ultimul rând, compatibilitatea cu sistemele automatizate de producţie şi manipulare.

Boxpaletii rigizi sunt perfecţi pentru utilizare industrială, deoarece sunt robuşti. Ideali pentru toate tipurile de depozitare în vrac, distribuţie şi reciclare a deşeurilor, aceştia sunt, de asemenea, uşor de stivuit. Aceasta înseamnă că poți economisi spaţiu şi poți reduce costurile de transport. Sunt utilizați în sectorul alimentar, datorită volumului intern sporit şi uşurinţei cu care pot fi igienizați.

În ultimii ani şi industria cartofilor s-a orientat spre utilizarea boxpaleților din plastic pentru sortarea şi depozitarea acestora. După recoltare şi spălare, cartofii sunt sortaţi printr-un sistem optic de sortare, în funcţie de mărime şi aşezaţi în boxpaleți plastici, care sunt apoi fie depozitați, fie redirecţionaţi direct către linia de ambalare. Transportatorii au lăudat numeroasele utilizări ale boxpaleților din plastic şi le-au apreciat ca fiind unele dintre cele mai bune produse de depozitare şi expediere disponibile astăzi.

De interes:  Portofelul Montreal din piele cafenie de la Trendhim.ro – cadoul ce nu va trece neremarcat

Boxpaletii din plastic sunt reutilizabili, ceea ce este benefic pentru mediu. Aceste produse oferă protecţie maximă bunurilor depozitate, caracteristicile lor păstrându-se constante indiferent de nivelul umidităţii sau diferenţele de temperatură. Boxpaletii din plastic reprezintă soluţia ideală de depozitare şi expediere pentru companiile moderne. Uşor de mutat, stivuit şi stocat, boxpaleții întrunesc multe cerinţe importante pentru diferite sectoare industriale. Boxpaletii plastic sunt potriviţi pentru transportul unei mari varietăţi de mărfuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.