Clădirea Consiliului Județean este in flăcări!

UPDATE. In urma analizării ipotezelor argumentate, s-a stabilit ca şi cauză probabilă de producere a incendiului de la Palatul administrațiv din mun. Resita – flacăra de la o lampă cu lichid gazos, ca urmare a neprotejării termice corespunzătoare, în urma unor lucrări de întreținere ce s-au efectuat la casa liftului.

UPDATE. La această oră pericolul a trecut,  în primul rând datorită ploii torenţiale, care a venit la momentul oportun în ajutorul pompierilor. La acest moment, incendiul este localizat la interior, astfel că pericolul extinderii flacarilor a fost eliminat. Echipajele de interventie acționează pentru lichidare.Preventiv, la fata locului va rămâne un echipaj de stingere pentru supravegherea zonei.

Astăzi, 18 august , in jurul orei 20:00 a avut loc o intervenție de urgență a detașamentului de Pompieri Reșița !

Clădirea in care funcționează Primăria, Consiliul Județean , dar si Prefectura este in flăcări!

“Este vorba despre un incendiu care a cuprins etajul superior al clădirii și se intervine de urgență cu patru echipaje de pompieri. În acest moment, colegii intervin. Oamenii au fost evacuați și nu se înregistrează victime” – a declarat Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

De interes:  Incediu in localitatea Sânandrei in urma unei explozii declanșate la roata unui autotren !

La fața locului au sosit de urgență autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și autoscări ale ISU Caraș-Severin pentru a opri incendiul !

La faţa locului, pompierii cărășeni acționeaza cu 2 mașini de stingere și două autoscări. Pentru localizarea și stingerea incendiului, în sprijinul echipajelor operative au fost trimise alte două autoscări și două mașini de stingere de la ISU Timis. Până la acest moment, informatiile indica faptul ca nu ar exista persoane surprinse de flăcări în interiorul spaţiilor afectate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.