Consilier județean, Daniel Surdu candidează pentru un nou mandat în Consiliul Județean Caraș-Severin unde, mandatul trecut, a fost unul dintre cei mai vocali aleși județeni, chiar și atunci când președintele Silviu Hurduzeu i-a tăiat microfonul!

Inginer de profesie, acum Daniel Surdu este directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Caraș – Severin. Are o experiență în poziții de conducere, căci a fost  director mai mulți ani al ADI Acvabanat, calitate în care a reorganizat ADI-ul și fără prea multă laudă a sprijinit la Ministerul Fondurilor Europene foarte mult societatea Aquacaraș SA pentru semnarea contractului de Fazare și reluarea Proiectului de modernizare infrastructură Apa – Canal în Caraș-Severin, după ce acesta a fost oprit prin executare silita de Finanțe in 2015 de fostul prefect Miu Ciobanu,
(care ulterior a ajuns și director la Aquacaraș SA, dar nu a reusit sa gestioneze prea mult operatorul de apa si canal).

Daniel Surdu a dat curs oricărei solicitare de ajutor primită, fie că vorbim de administrație publică, de sport, sau de orice alte probleme.

Este președintele ACS Banat Girls Reșița, echipă care evoluează în Liga întâi de fotbal feminin, fiind și absolvent Certificate Football Manager – UEFA. Daniel Surdu a demonstrat că poate fi și antreprenor, atât la școala de fotbal ”Banat Girls” (proiect în implementare prin finanțare UE) cât și într-o mică afacere locală.

Ca Secretar General al AJF Caras-Severin, Daniel Surdu s-a implicat în fotbalul județean pentru dezvoltarea fotbalului juvenil.

Activ consilier județean și trezorier PNL CS, foarte implicat în politica județeană și un element de baza al PNL Caraș – Severin, partidul bazându– se oricând pe Daniel Surdu ca profesionist în management și organizator de excepție.

Familist convins, Daniel Surdu este un soț model, iubit și apreciat, fapt ce, spune el, îi dă tărie și energie pentru a se implica în proiectele care vin mereu ca niște noi provocări.

Votează Daniel Surdu candidatul PNL la Consiliul Județean Caraș-Severin! Un om determinat, curajos, care a evoluat frumos! A înțeles ce se întâmplă în administrația județeană, agăsit soluții în situațiile dificile, iar apoi a știut să ia deciziibune! Un om care sprijină sportul acolo unde există tradiție!

În 27 septembrie votul fiecăruia dintre dumneavoastră contează!

Susținem Partidul Național Liberal, pentru că #SE POATE și în Caraș – Severin!

 

De interes:  „Numărul colegilor din Caraş creşte zilnic, la fel şi la nivel local”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.