TOP 3 locuri in care femeile minione pot gasi hainele potrivite pe timp de pandemie

Femeile minione se confruntă adesea cu o problemă destul de neplăcută: nu găsesc mărimile potrivite la hainele pe care trebuie să le poarte zi de zi. Bineînțeles că există varianta celor pe comandă, dar aceasta este o soluție extremă la care o persoană poate apela doar în situații excepționale. Când vine vorba despre ținutele office și casual, însă, nici nu se poate pune problema, dar ce rămâne de făcut pe timp de pandemie?

Dacă te afli în această situație, aici poți găsi câteva sfaturi despre cum poți găsi mai ușor haine în aceste vremuri în care ieșitul din casă pentru astfel de activități nu este recomandat, dar care să ți se potrivească și să aibă mărimile potrivite.

Cele mai bune locuri în care poți  găsi hainele potrivite de mărime mică în aceste vremuri

 1. Magazinele mici de nișă

O sesiune de cumpărături nu a stricat niciodată nimănui, însă este mult mai greu atunci când porți o mărime care nu se prea găsește, iar vremurile nu te ajută nici ele. Dar dacă trebuie să ieși pentru că ai nevoie de haine pentru birou, probabil magazinele nișate pe hainele mici sunt cele mai potrivite pentru tine. Pe lângă faptul că acestea se adresează unui număr mai mic de persoane, ai mari șanse să și găsești ceea ce cauți fără să te îmbulzești cu alți oameni.

Dacă tot ți se pare că nu găsești ceea ce îți trebuie, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face este să încerci să probezi și o mărime mai mare, deoarece croiala diferă de la model la model și chiar în funcție de materialul folosit, așadar tot ai putea să găsești ceva pe măsura ta.

2. Magazinele online

Probabil ți se pare ciudat că aceasta nu a fost prima variantă la opțiuni pe timp de pandemie, mai ales că vânzările online au explodat anul trecut, însă când ești mai mică de înălțime sau mai slabă, știi foarte bine că, de cele mai multe ori, riști să primești haine care nu ți potrivesc, așadar, în aceasta situație, te poți orienta spre cele cu una sau chiar două mărimi mai mici.

3. Cumpărăturile de pe site-urile străine

Site-urile străine sunt și ele o opțiune atunci când trebuie să cauți haine de mărimi mici. Pe acestea vei putea găsi o varietate mai mare de piese vestimentare, însă trebuie să fii conștientă de faptul că va fi mai greu cu returul în acest caz.

Din fericire, în ceea ce privește articolele sportive pe care nu trebuie să le cauți în străinătate, nu vei avea nicio problemă, acestea venind în mărimi care să ți se potrivească la fix, iar cu un click aici vei primi ceea ce dorești direct acasă.

Să găsești haine de mărimi mici când ești minionă este o adevărată provocare și în timpurile obișnuite, însă pe timp de pandemie poate deveni și mai greu, mai ales când trebuie să mergi la birou. Variantele de mai sus se pot plia pe nevoile tale indiferent de felul în care dorești să îți faci cumpărăturile.

Sursa foto: Pixabay.com/ro

De interes:  Este riscant sa iti amanetezi masina? Afla acum toate detaliile care te intereseaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.