Oja semipermanenta VS oja clasică

Dacă eşti una din femeile pentru care timpul este limitat şi cauţi soluţii pentru o manichiură care să dureze mai mult de 4 zile, oja semipermanenta este o idee minunată pentru tine. Aceasta este o inovaţie în lumea ojei care te va ajuta să economiseşti timp, să ai o manichiură care durează până la patru săptămâni şi unghii frumoase, sănătoase şi strălucitoare.

Ce este oja semipermanentă

Oja semipermanenta este o soluţie revoluţionară în viaţa femeilor care iubesc mâinile perfecte. Aceasta se aplică la fel ca oja clasică, fiecare strat necesitând un timp de uscare de 30 de secunde sub lampa cu lumina LED, sau două minute sub lampa cu lumina UV – proces care se numeşte cataliza de lac.

Oja semipermanenta versus oja clasică

  • În vreme ce oja clasică este diluata sub acţiunea unui solvent, oja semipermanenta se poate îndepărta cu ajutorul unui solvent specific mai puţin bogat în acetona.
  • Compoziţia ojei semipermanente constă în polimeri, molecule sintetice sau naturale care se agaţă una de cealaltă sub acţiunea luminii LED sau UV pentru a forma o reţea solidă.
  • Oja clasică este bogată în fluidificatori sau solvenţi volatili care îi conferă o textură aproape lichidă. Acestea au o putere mai mică de acoperire, sunt mai dificil de aplicat şi au miros puternic.
  • Agenţii care formează pelicula ojei semipermanente, marea majoritate sintetici, permit aplicarea în straturi omogene.
De interes:  Cursuri frizerie – Diploma recunoscuta la nivel european

Manichiura realizată cu ojă semipermanenta este mai durabilă

Durabilitatea pe termen lung al ojei semipermanente este unul din principalele avantaje. Dacă este aplicat cu atenţie pe o unghie sănătoasă, poate dura chiar şi până la patru săptămâni, în funcţie de marcă, metodă de aplicare şi produsele utilizate.

Se poate spune că, odată cu apariţia ojei semipermanenta s-a terminat cu retuşurile de manichiura la fiecare 4 zile necesare la aplicarea ojei clasice, ceea ce este o adevărat eliberare pentru femeile moderne.

Secretul rezistenţei manichiurii realizată cu ojă semipermanenta constă în diagnosticarea, pregătirea şi fuziunea bazei cu primul strat de ojă. Sunt mărci pentru care se recomandă eliminarea după două săptămâni pentru a evita regresia inestetică.

Oja semipermanenta se usucă rapid

Ce femeie nu se bucură să descopere o soluţie pentru a avea în timp cât mai scurt o manichiură perfectă? Odată cu apariţia ojei semipermanente, care este complet uscată cu lampa LED în 30 de secunde, iar cu lampa UV în 2 minute, femeile nu mai trebuie să îşi facă griji pentru urmele inestetice de pe unghii. Oja clasică fie se usucă prea repede, fie se usucă prea greu şi, de fiecare dată, există riscul ca aceasta să fie lipsită de luciu sau să rămână pătată.

De interes:  Ce înseamnă comfort food și cum poți oferi aceste feluri de mâncare clienților restaurantului tău

Oja semipermanenta străluceşte de la primul strat

Femeile pot conta pe faptul că oja semipermanenta are un luciu mult mai bun decât oja clasică. Este adevărat că există şi modele de oja semipermanenta care necesită aplicarea unei acoperiri pentru a spori luciul şi a proteja manichiura, dar acestea sunt puţine. Marea majoritate a modelelor de oja semipermanenta au o strălucire frumoasă încă de la primul strat.

Oja semipermanenta nu deteriorează unghiile mai mult decât oja clasică

Se pune întrebarea dacă oja semipermanenta deteriorează unghiile mai mult decât oja clasică. Răspunsul este condiţionat de formula ojei semipermanente şi de modul de aplicare. Dacă unghiile nu sunt zgâriate, nu se folosesc grunduri sau lacuri şi un conţinut ridicat de solvenţi, lămpi UV şi acoperire cu folie de aluminiu – unghiile nu vor fi afectate.

Dacă vei alege profesionişti deschişi către inovaţie şi cu o viziune etică asupra frumuseţii care utilizează produse de ultima generaţie, vei descoperi că manichiura cu ojă semipermanenta durează până la trei săptămâni şi nu este mai agresivă pentru unghii decât o manichiură clasică pe care trebuie să o refaci la patru zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.