Informatii utile despre motostivuitoare

motostivuitor diese

Motostivuitoarele sunt cu siguranta echipamente care fac ca treaba sa mearga ca pe roate, mai ales intr-un santier in lucru sau intr-o fabrica in care se produc piese cu greutati mari.

Dupa modul de deplasare stivuitoarele pot fi:

-autopropulsate;

-motostivuitoare: cu motor pe benzina, pe motorina, cu GPL;

-electrostivuitoare: actionate de un motor electric;

-manuale: impinse/trase de catre om.

Cand vorbim de constructii sau orice domeniu alt domeniu ce implica un santier, antreprenorii vor dori sa investeasca intr-un motostivuitor diesel, deoarece este mult mai puternic, durabil si necesit amentenanta mai putina decat un motostivuitor electri sau unul pe benzina.

Avantajele motostivuitoarelor alimentate cu motorina includ:

– Excelent pentru utilizare in exterior. Stivuitoarele diesel nu sunt afectate negativ de vremea umeda sau umeda.

– Timp de inactivitate mai mic. Daca nivelul gazului este scazut, pur si simplu umpleti rezervorul. Nu este nevoie sa pierdeti timpul incarcand o baterie.

– Confort. Un stivuitor diesel poate fi parcat oriunde.

De interes:  Iată 3 ocazii în cadrul cărora coșurile cu bunătăți pot fi cea mai bună alegere!

– Performanta mai buna. Accelerarea, viteza stivuitorului, cuplul transmisiei la turatii reduse si alte capacitati de performanta sunt superioare si poate gestiona cu usurinta orice adaugare hidraulica.

 

– Mai multa putere. Elevatoarele diesel sunt mai puternice si costa mai putin sa functioneze.

– Mai multa capacitate de incarcare. Stivuitoarele diesel sunt considerate mai bune in aplicatii industriale sau care transporta sarcini mai grele.

– Mai eficient din punct de vedere al costurilor. Costul motorinei este de obicei mai mic decat propanul, iar lifturile diesel au un cost de proprietate mai mic decat propanul.

– Vizibilitate mai buna. Nu exista nimic care sa blocheze vederea din spate a operatorului.

– Mai putine probleme de intretinere. Un stivuitor diesel necesita o intretinere mai putin programata si de reparatii si are o durata de viata mai mare a motorului in comparatie cu modelele cu propan.

Pe lang aun motostivuitor de nadejde, un transpalet electric este la fel de esential, deoarece ofera o noua perspectiva asupra problemii logistice care implica paletii de marfa.

De interes:  Cum poți economisi bani și energie prin izolarea balconului

Achizitionarea unui transpalet electric pentru paleti poate inlocui mai multe transpalete manuale. In timp ce mufele pentru paleti de mana sunt ieftine in ceea ce priveste costul initial, productivitatea pierduta poate justifica cu usurinta o mufa de paleti alimentata.

Utilizarea puterii electrice fata de stivuitoarele cu combustie interna ofera avantajele unei functionari mai silentioase si a lipsei de vapori. Acest lucru poate fi deosebit de important daca operatorul dumneavoastra muta produsul intr-o zona inchisa. Produsul electric are, de asemenea, cheltuieli mai mici de functionare si intretinere in comparatie cu stivuitoarele cu ardere interna.

Daca produsul este ridicat si propulsat de un motor alimentat in locul operatorului, se reduce tensiunea la spate si oboseala experimentata de operatorii de transpalete manuale. Folosind aceste echipamente profesioniste, fluxul de munca va creste si va fi mult mai sigur si mai precis decat in trecut. Fie ca vorbim despre transpaleti sau despre motostivuitoare, achizitionarea acestor utilaje vor imbunatati experienta 100%. Cel mai indicat este ca aceste masinarii sa fie achizitionate de la furnizori autorizati care prezinta incredere!

De interes:  Motive pentru a merge la psiholog. Intrati pe site Psihoplan pentru mai multe informatii!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.