Sfaturi sa alegi o masa de calcat buna

Sfaturi sa alegi o masa de calcat buna

Cumparati o masa de calcat cu inaltime reglabila, acoperita cu o captuseala respirabila si husa din bumbac sau alt material neted.

Exista gospodine care folosesc doua feluri de mese de calcat:

  • placa de calcat inalta (se poate ajuta pe statura dumneavoastra)
  • masa de calcat cu cadru mic. Se aseaza pe o masa mai mare pentru a fi la nivelul dumneavoastra.

Caracteristici masa de calcat – La ce sa va uitati?

Exista mese de calcat portabile si incorporate. cele incorporate sunt minunate daca aveti o camera dedicata pentru asa ceva. In caz contrat, cele mai multe mese de calcat sunt incorporate in spatiile de spalat, ceea ce le face sa fie mai putin practice.

Masa de calcat de mari dimensiuni

Placile de calcat au mai multe caracteristici care pot fi sau nu asociate cu nevoile dumneavoastra

  1. Daca aveti suficient spatiu la dispozitie, atunci o masa de calcat generoasa este de preferat pentru ca inlesneste efortul depus pentru calcarea hainelor.
  2. O masa de calcat cu un cadru usor este mai simplu de instalat si dezinstalat. Cu toate acestea, este de preferat sa optati pentru un cadru mai robust, pentru ca cele subtiri sau usoare se pot rupe sau indoi.
  3. Cele mai multe persoane aleg sa calce din pozitia stand in picioare. Acest lucru inseamna ca placa ar trebui sa va ajung in zona soldului.
  4. Majoritatea meselor de calcat sunt reglabile. Aceasta caracteristica de flexibilitate ofera posibilitatea si altor persoane din casa de a regla masa si de a calca la un nivel confortabil. In plus, puteti seta masa de calcat la un nivel jos atunci cand calcati stand pe scaun.
  5. Guri de ventilare. Majoritatea meselor de calcat dispun de guri de aerisire pe suprafata. Totusi, verificati acest lucru pentru a fi sigur ca asa este. Aceste orificii de evacuare permit trecerea aburului si sunt o necesitate.
  6. Stand pentru sprijinirea fierului de calcat. Acesta este un suport incorporat in masa de calcat si permite asezarea fierului. Astfel veti eficientiza spatiul de pe placa. Standurile nu sunt incluse la orice model. Deci, daca va place aceasta caracteristica, asigurati-va ca alegeti un model cu suport pentru fierul de calcat
De interes:  Cum pot îmbunătăți difuzoarele de arome experiența clienților în spațiile comerciale?

Unele din cele mai populare mese de calcat din care puteti alege sunt din lemn sau fier, 118 x 42 cm, 116 x 35 cm, 110 x 39 cm etc. Ce veti alege? Intra pe siteul nostru market365.ro si consulta oferta noastra de mese de calcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.