Închirierea de mașini este acum o opțiune larg răspândită, din ce în ce mai multe persoane care folosesc acest serviciu. Nu este de mirare, deoarece închirierea de mașini are multe beneficii, toate fiind pentru confortul chiriașului.

Închiriează o mașină de le Five – închirieri auto Otopeni!

Te vom ajuta să alegi cel mai potrivit vehicul, fie că este o călătorie, faci niște cumpărături sau mergi doar la o plimbare cu prietenii! Pe lângă caracter practic, ne pasă și de confort și siguranță. Toate mașinile de închiriat au facilități excelente, care sunt esențiale pentru o călătorie în siguranță.

Închirierea unei mașini este o soluție perfectă dacă plănuiești o călătorie cu mulți oameni și nu ai suficient spațiu în mașina existentă. De asemenea, dacă nu folosești o mașină în fiecare zi, dar ai avea nevoie de ea cu anumite ocazii. Cauți mașini de închiriat în Otopeni la un preț avantajos? Vezi flota noastră!

Pe lângă mașinile noastre de închiriat, este posibil să închiriem și alte accesorii, precum scaun pentru copii, dispozitiv de navigație, suport bicicletă și altele, toate la un preț avantajos!

Așa că nu ezita, să ne contactezi, iar colegii noștri îți vor stau la dispoziție! Nu uita că închirierea de mașini este una dintre cele mai rentabile și convenabile modalități de călătorie!

De interes:  Infiintare Firma în Timisoara

Închirieri auto pe termen lung

Five oferă închirieri auto pe termen lung atât pentru companii și cât persoane fizice. Five face o ofertă individuală pentru toți clienții, ținând cont de nevoile și de caracteristicile companiei sau a individuului. În fiecare caz, oferta oferă cea mai optimă oportunitate de cooperare pe termen lung.

Beneficiile închirierii auto pe termen lung pentru companii și persoane fizice:

Nu trebuie să pui deoparte o sumă mare pentru a cumpăra un vehicul. Cumpărarea unei mașini noi costă mult. De ce să cheltuiești mulți bani pe asta? De ce să riști un împrumut? Chiria lunară poate fi contabilizată integral ca o cheltuială, pur și simplu.

Accesoriile sunt adăugate gratuit la vehicul și îndeplinim, de asemenea, solicitările individuale, oricare ar fi accesoriile.

Ne ocupam de service si administrare. Îți vom economisi o mulțime de documente și forță de muncă. Când cumperi o mașină, există o mulțime de lucrări administrative, transcriere, examinări și administrare suplimentară pentru întreținere pe toată durata de viață a mașinii.

De interes:  Angajările continuă la Societatea de Transport Public Timișoara. Robu vrea să asigure transport spre toate comunele

Înlocuiește imediat mașina dacă este necesar. În cazul unui accident, vom avea grijă de tine și de mașină! Așa că ce mai aștepți? Alege o mașină de închiriat Otopeni din Flota noastră!

De ce ai nevoie ca și persoană fizică atunci când închiriezi o mașină pe termen lung de la o firma de rent a car?

  • Carte de identitate sau pașaport
  • Permis de conducere, valabil și vechi de cel puțin 1 an
  • Chiriașul să aibă minim 21 de ani

De ce ai nevoie ca și persoană juridică atunci când închiriezi o mașină pe termen lung?

  • Cartea de identitate sau pașaportul companiei
  • Permis de conducere al unui reprezentant al companiei, valabil, corespunzator categoriei de mașină
  • Adresa companiei
  • Procura daca reprezentantul societatii nu este proprietarul si/sau directorul general
  • Timbru

În ce cazuri poate fi o decizie bună închirierea unei mașini?

O mașină face viața de zi cu zi mai ușoară în multe feluri, gândindu-ne la transport independent de un program, transport ușor de bagaje și, practic, libertate. Așa că depinde de tine când și unde vrei să mergi. Desigur, întreținerea unei mașini este costisitoare, așa că merită să te gândești la închirierea unei mașini, dar când ar putea merita să profiți de acest serviciu?

De interes:  Ce beneficii obtii de la asistenta live prin chat instalat pe site?

Dacă plănuiești o vacanță sau o călătorie mai lungă și nu ai propria mașină, închirierea unei mașini este o modalitate excelentă de a acoperi distanța. Dar același lucru este valabil și pentru călătoriile de afaceri și alte evenimente importante din viața ta. Închirierea unei mașini poate fi o soluție excelentă!

Dacă dorești să închiriezi o mașină de la o firmă de  închirieri auto profesională, te aflai în cel mai bun loc! La Five vei găsi tot ce ai nevoie în oferta noastră!

Ce mașini poți găsi în Flota Five?

Îți oferim spre închiriere mașaini din categoria Low-cost și Compact, cum ar fi Skoda Fabia și VW Golf 6. Avem mașini și din categoria SUV și Luxury, cum ar fi BMW X5 sau Mercedes E Class. De asemenea, oferim spre închiriere autovehicule cargo, cum ar fi Mercedes Vito sau microbuze, precum VW Transporter. Vezi toată flota noastră auto pe site!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.