Fără îndoială, Paștele este o sărbătoare a înnoirii, a revenirii la viață a naturii și, implicit, o bună ocazie ca fiecare dintre noi să acordăm mai mult timp familiei. Încă din cele mai vechi vremuri există obiceiul de a ne îmbrăca în haine noi, elegante, și de a celebra alături de familie și prieteni. 

Indiferent de vârstă, cu o bluză din dantelă de calitate nu ai cum să dai greș atunci când îți creezi ținuta de sărbătoare. Datorită texturii sale fine și a aspectului sofisticat, aproape orice model de bluze elegante de damă din dantelă poate fi inclus în crearea ținutei perfecte de Paște, elegante și feminine, fără a dezvălui prea multă piele.

Cum îți creezi ținuta perfectă de Paște? Ia în calcul aceste sfaturi:

Alege bluza potrivită din dantelă

Înainte de a începe să asortezi bluza din dantelă cu alte haine este important să o alegi pe cea potrivită siluetei și stilului tău vestimentar; ia în calcul inclusiv culoarea, stilul și croiala. Spre exemplu, o bluză albă din dantelă cu mâneci lungi și un decolteu rotund este o opțiune clasică, perfectă pentru femeile trecute de prima tinerețe; o bluză colorată din dantelă, cu un decolteu adânc și mâneci scurte reprezintă o bună variantă pentru un aspect tineresc și modern.

Combină bluza din dantelă cu fuste sau pantaloni

Bluza din dantelă poate fi combinată cu succes atât cu fuste, cât și cu pantaloni. Dacă preferi fusta, ar fi bine să alegi un model plisat, în linie A sau o fustă cu croială dreaptă. Dacă preferi confortul oferit de pantaloni, o bună variantă poate fi o pereche de pantaloni largi sau conici. Important este să îi alegi în funcție de stilul tău și de forma corpului; pentru o ținută elegantă ar fi bine să optezi pentru pentru culorile neutre sau pastelate.

Adaugă un sacou sau un bolero

Nu mereu ziua de Paște este una însorită, așa că este bine să fii pregătită. Dacă afară va fi rece, un sacou elegant, un cardigan subțire sau un bolero pot fi opțiuni potrivite de a fi purtate  cu bluza din dantelă. Asigură-te că ce ai ales se potrivește cu restul ținutei și nu acoperă detaliile bluzei din dantelă.

Încălțămintea potrivită

Încălțămintea joacă un rol important în crearea unei ținute perfecte de Paște. Poți opta pentru pantofi sau sandale elegante, câtă vreme sunt confortabile. Dacă ești adepta unui stil relaxat, la fel de bine poți încerca balerinii sau sandalele joase.

Accesorizează-ți ținuta

Accesoriile adaugă un plus de personalitate și stil ținutei. Colierele, cerceii și brățările pot aduce strălucire și culoare, dar alege-le cu grijă pentru a nu fi în contradicție cu bluza din dantelă. Încearcă, mai bine, accesoriile discrete, care să evidențieze bluza și să completeze aspectul general al ținutei.

Geanta potrivită

Geanta este un alt element important al ținutei și trebuie să se potrivească cu stilul și culorile ținutei. Pentru că vorbim de o zi specială poți opta pentru o geantă de mână sau un plic elegant, cu suficient spațiu pentru obiectele esențiale, precum telefonul mobil, portofelul și cheile. Poșeta trebuie să fie în culori neutre sau în același ton cu restul ținutei.

Coafura și machiajul 

Coafura și machiajul fac diferența între o ținută bună și una extraordinară. Alege o coafură care să îți pună în valoare trăsăturile și să completeze stilul ținutei. Încearcă un coc elegant, bucle lejere sau părul prins într-o coadă. În ceea ce privește machiajul, look-ul natural și luminos este recomandat, pentru a-ți accentua frumusețea naturală.

De interes:  Esti model de videochat in Bucuresti? Afla ce poti face pentru ca membrii sa nu afle detalii despre viata ta privata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.