Cauți o vacanță exotică, într-o destinație turistică totală, care să te întâmpine cu peisaje spectaculoase, distracții diverse și tradiții inedite? Îți prezentăm cele mai interesante detalii despre Thailanda, țara unde să-ți petreci următorul concediu, pentru o experiență tropicală relaxantă, atractivă și mereu surprinzătoare.

Vizitezi regiuni diverse, de la munți împăduriți, până la insule cu plaje mirifice

O vacanță în Thailanda reprezintă ocazia ideală pentru întâlnirea cu Asia tropicală, ce surprinde la fiecare pas cu peisaje superbe. Golful Phang Nga este renumit în toată lumea pentru mixul incredibil de stânci și peșteri printre lagune de azur. Navighezi în bărci tradiționale prin labirintul de formațiuni carstice și mergi în croaziere printre insule. Te relaxezi pe plaje faimoase, precum Phuket, Railay Beach, Koh Phi Phi, unde s-au filmat scene din producții hollywoodiene. 

Vizitezi rezervații naturale cu exemplare unice de floră și faună: Parcul Național Khao Yai, Sanctuarul Elefanților, Muntele Khao Rom, complexul forestier Dong Phayayen-Khao Yai, Sam Pan Bok – Marele Canion din Thailanda, Marea de lotus roşu din Udon Thani. 

Cunoști o cultură străveche, tradiții inedite și arhitectură deosebită

Vacanța în Thailanda este prilejul întâlnirii cu tradițiile din Siam, meleag al unei culturi străvechi. Admiri aici situl arheologic de la Ban-Chiang, ruinele de la Sukhothai, orașul istoric Ayutthaya. Vizitezi temple impresionante, vechi de secole, precum  Grand Palace și Wat Pho. 

Capitala Thailandei, metropola Bangkok este supranumită Veneția Orientului, pentru frumusețea arhitecturii sale și canalele ce separă străduțele înguste, pe care le descoperi ca într-un labirint colorat. Palate, muzee, lăcașuri de cult, case tradiționale și cartiere moderne – o excursie la Bangkok reprezintă un must-have al oricărui sejur în Thailanda.

Te distrezi cu sporturi nautice, excursii și experiențe exotice

Pe lângă natura generoasă și cultura impresionantă, un concediu în Thailanda înseamnă și multă distracție. Poți să mergi în circuite turistice prin Khao Yai, Khao Sok, să faci plimbări cu elefanți, escaladă în Railay sau plimbări în tuk-tuk pe trasee spectaculoase, precum bucla Samoeng. Alegi rafting pe râul Maeteang sau excursii la piețele plutitoare, pentru un shopping inedit. 

Te distrezi în Pattaya și Bangkok, la cluburi și baruri unde petrecerile țin până-n zori. Savurezi specialități culinare thailandeze precum Pad Thai, Panang, Guay Teow, Tom Yum Goong, Yum Talay, Khao Pad, ce combină arome asiatice și rețete tropicale. Țara Surâsului te va cuceri prin culori, ospitalitate, diversitate și inedit.

Dacă vrei să mergi într-una dintre cele mai frumoase țări asiatice, îți poți planifica sejurul de vis în Thailanda cu ActivTours.ro. Alegi ce-ți place: vacanță de relaxare și meditație, concediu în familie, vacanță activă, lună de miere sau circuite culturale. Oricare ar fi opțiunea ta, te vei bucura de o experiență turistică de neuitat!

De interes:  Ti s-a stricat telefonul? Iata ce-i de facut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.