Odată cu apariția platformelor de socializare și cu numărul din ce în ce mai mare de oameni care le utilizează, ne-am obișnuit să putem afla diverse informații despre oameni chiar dacă nu am mai comunicat în mod direct cu ei de mult timp. Mulți își expun viața pe aceste platforme și permit celorlalți să știe aproape tot ce se întâmplă în viața lor. Fiecare poate alege ce și cum să spună sau să arate despre propria persoană și nu este nimic greșit în asta.

Problema apare atunci când nu putem afla lucruri despre cei care ne interesează. Aici include stiliștii din orașul nostru la care ne dormim deseori atât de mult să ajungem și paginile lor de business nu sunt actualizate de luni bune, la telefon nu răspund. Cazuri în care începe panica pentru că la salon trebuie să ajungem deoarece sprâncenele au început să își piardă din formă, rădăcinile părului au început să crească și chiar manichiura arată deja cam rău. Și câte și mai câte astfel de situații pot fi, care necesită numaidecât vizita la salon. Astfel că puteți face acum programare prin aplicatia Stailer la orice salon din oraș vă doriți.

De interes:  Clădiri istorice, în paragină! Sistematizarea arhitecturală a Lugojului, blocată după trei fațade

Acces la informații despre stiliști

Stailer este aplicația care oferă acces celor interesați la informații cu privire la programul stiliștilor. Puteți afla acum zilele în care aceștia au locuri libere și când vă puteți programa. Pe scurt puteți ajunge acum la salon oricând aveți nevoie, fără să mai fiți stalkerii stiliștilor pe rețelele de socializare.

Aplicația Stailer vă permite să găsiți orice salon coafura Timisoara de care sunteți interesați spre exemplu. Alături de Timișoara sunt disponibile alte peste 40 de orașe din țară și nu doar pentru coafură, ci pentru orice serviciu cu privire la lumea hair and beauty de care sunteți interesați.

Dacă descărcați aplicația puteți căuta locurile libere la toate saloanele din oraș prin selectarea orașului, serviciului, data, ora și genul. Aplicația afișează mai apoi toate saloanele cu locuri libere pentru ziua respectivă.

Dacă totuși nu vreți să renunțați la un anumit stilist puteți căuta și în funcție de salon sau stilist și astfel vă pliați voi pe programul său și vă programați atunci când are liber.

De interes:  Satul almăjan – o poveste mai veche decât istoria

Aplicație complet gratuită și avantajoasă

Stailer vă ajută să economisiți timp prețios pentru că reduce acel proces greoi cu privire la programările la salon ce dura înainte chiar și o oră, la doar 5 minute. Este o aplicație gratuită pentru orice persoană și are disponibile servicii destinate atât femeilor cât și bărbaților.

Aplicația este intuitivă și foarte ușor de folosit. Puteți vedea pentru fiecare stilist în parte toate informațiile de care sunteți interesați astfel încât să știți că ați luat decizia corectă. Vedeți atât salonul cât și prețul pentru respectivul serviciu, alături de timpul de lucru și chiar poze ale altor lucrări.

Puteți vedea locația exactă al salonului pe aplicația Stailer astfel încât să ajungeți direct acolo unde trebuie. Descărcați aplicația și bucurați-vă de servicii și avantaje.

Contact:

support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.