Cunoscuta artistă de muzică hard rock din Germania, fostă lideră a formației heavy metal Warlock, le-a dat OK-ul organizatorilor celui mai tare festival de profil care s-a organizat vreodată în Banat!

Unele probleme în comunicarea dintre organizatori și managerul artistei au determinat-o pe aceasta să retragă Reșița din lista concertelor pe care le are programate anul acesta, listă pe care se regăsesc orașe din Germania, Rusia, Grecia, SUA, Marea Britanie, Elveția sau Olanda. Dacă acum câteva zile prezența nemțoaicei pe scena CUSTOM era mai degrabă ratată, lucrurile au revenit la normal astăzi. DORO a șters anunțul prin care își anunța fanii că nu mai vine în România, la Reșița, și a reintrodus orașul de sub furnale în calendarul oficial al concertelor din 2019. „S-a rezolvat, într-adevăr, problema cu Doro”, a confirmat Oana Gaita, reprezentantul Primăriei Reșița.

Cu alte cuvinte, toate numele mari anunțate pentru CUSTOM Reșița vor urca pe scena din Poiana Golulului în zilele de 5, 6 și 7 iulie. DORO va putea fi ascultată chiar în prima seară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.