In data de 3 august 2020, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș  s-a desfășurat o naștere prin operație de cezariană, pacienta fiind confirmată cu SARS-COVID 19.

Totul a decurs foarte bine, mama cat și copilul sunt in stare perfect normală , iar echipa mdico-chirurgicală , precum și personalul auxiliar pentru mobilizare merită tot respectul pentru responsabilitatea de care au dat dovadă.

In același timp, paturile dedicate pacienților SARS-CoV-2 sunt ocupate in proporție de 80%, cu respectarea măsurilor de protecție și a circuitelor medicale.

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș asigură toți cetățenii că ușile spitalului sunt deschise  pentru orice urgență majoră din toate specialitățile aflate in structura spitalului.

Totodată, incepand cu această săptămană, la spitalul din Caransebeș se vor face teste pentru depistarea COVID-19 cu aparatul real time PCR aflat in custodia unității medicale, iar aparatul achiziționat de Consiliul Județean Caraș-Severin intampină unele probleme, dar spitalul anunță că in două săptămani speră să se facă teste și cu acel aparat.

De interes:  Ce beneficii aduce achizitionarea de produse engros

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.