Sisteme Hi-Tech: Căști de copiat la examene

Examenele importante ale vieții, cum ar fi Evaluarea Națională care dictează la ce liceu vom intra sau Bacalaureatul care are rolul de a dicta facultatea la care vom intra sunt doar două dintre examenele cu care ne vom confrunta în această viață. Partea mai puțin plăcută este însă ca aceste examene sunt unele dintre cele mai importante pe care oricine își dorește cu orice preț să le treacă cu o notă cât mai mare. Astfel, în unele cazuri se recurge la copiat pentru îndeplinirea acestui țel, atât prin folosirea metodelor clasice de copiat, cât și prin folosirea din ce în ce mai frecventă a unor căști de copiat. În următoarele paragrafe vom afla dacă este o idee bună să folosești căști de copiat la un examen important, care sunt consecințele dacă vei fi prins și ce fel de cască de copiat să alegi pentru a nu fi prins

Pe site-urile de specialitate se găsesc cu ușurință o gamă diversificată de sisteme de copiat, unul dintre cele mai mari website-uri fiind și www.casti-de-copiat.ro. Aici poți găsi printre cele mai performante dispozitive disponibile, cum sunt cutiuța GSM cu cască de copiat fără fir, ceas de copiat cu text reader și poze, cardul GSM, pix de copiat, camere video pentru copiat în nasture, dar și accesorii pentru aceste dispozitive cum ar fi bateria pentru microcască japoneză. Pe acest website poți plasa o comandă foarte ușor, iar plata o poți face cu cardul bancar sau în sistem ramburs. Coletele ajung la tine în 1-2 zile lucrătoare. Beneficiezi și de o extra garanție de 2 ani la toate produsele. Iar serviciul de suport în relația cu clienții este foarte bine pus la punct.

Este o idee bună să te folosești de căști de copiat la examene?

Folosirea căștilor de copiat în orice situație, dar cu precădere la un examen important vine la pachet cu anumite riscuri la care trebuie să fii dispus să te expui. Dacă alegi să folosești căști de copiat moderne, realizate în maniera din prezent fără fir și mai greu de depistat, șansele de reușită pot fi foarte aproape de perfecțiune, însă trebuie să iei în considerare și întorsătura negativă pe care o pot avea lucrurile dacă nu folosești cu grijă această metodă. Cu căștile de copiat, față de alte metode clasice poți fi sigur că vei avea o rată a succesului mult mai mare și că notele tale vor fi pe măsura așteptărilor, fără surprize negative.

Care sunt consecințele de care poți avea parte dacă ești prins?

Căștile de copiat sunt din punct de vedere al siguranței că nu vei fi prins, cel mai bun aliat al tău, ele putând fi depistate de profesorul supraveghetor sau de orice altă persoană din centrul tău de examen doar prin folosirea unei anumite tehnologii de depistare a acestora, de care nu oricine se bucură. Cu toate acestea, dacă ești prins trebuie să îți asumi consecințele care de cele mai multe ori constau în eliminarea din examen și imposibilitatea de a-l reda pe o anumită perioadă de timp sau exmatricularea totală din unitatea de învățământ din care faci parte.

Ce fel de căști de copiat să alegi pentru a nu fi prins?

De asemenea, pentru a nu fi prins, iar șansa ta de reușită să fie de sută la sută trebuie să alegi cu grijă ce fel de căști de copiat vei folosi. Pentru discreție maximă, ar trebui să folosești căști de copiat în mărime microscopică care se introduc și se extrag din ureche cu ajutorul unui magnet și care se conectează prin Bluetooth la telefon, de cealaltă parte a lor fiind o altă persoană pe care tu o alegi să îți dicteze toate rezolvările corecte. Această cască este imposibil de văzut din exterior și poate fi depistată doar de tehnologie specifica, fiind astfel una dintre cele mai utilizate la examenele importante.

În concluzie, căștile de copiat sunt un device folosit ca sistem de copiat din ce în ce mai des la toate examenele, dar cu precădere la cele importante, deoarece datorită tehnologiei din prezent sunt atât de mici că nu pot fi observate din exterior și dacă le folosești vei avea șanse nule să fii descoperit fără un program special, dar vei avea șanse de100% să promovezi examenele cu brio. Sfatul nostru este sa fii întotdeauna vigilent și sa nu te duci într-o extremă negativă. Mult succes la examene!

De interes:  La ce riscuri te expui cand alegi un studio de videochat din Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.