Cel mai titrat festival de muzică electronică, hip-hop etc. din partea de vest a țării, Arad Open Air, a reușit să adune spuma artiștilor momentului pe scena Aeroportului Internațional Arad. Paul van Dyk, Markus Schulz, MATTN, Mahmut Orhan și mulți alții au fost motivul pentru care 30.000 de oameni și-au făcut check-inul într-o călătorie muzicală de excepție, presărată cu nenumărate momente speciale.

Festivalul a fost îndrăgit atât de public, cât și de artiștii care au fost impresionați de atmosfera magică și spațiul de desfășurare a evenimentului, Aeroportul Internațional din Arad. Organizatorii au transmis că pregătesc deja ediția de anul viitor, invitând iubitorii de muzică electronică să continue călătoria muzicală împreună.

Cele trei zile de festival au fost pline de momente speciale și show-uri muzicale de excepție, spre bucuria publicului prezent pe Aeroportul Internațional din Arad. Artiștii au fost impresionați de spațiul de desfășurare a evenimentului, transmițând organizatorilor și iubitorilor de muzică electronică și hip-hop că atmosfera din cadrul festivalului a fost cu adevărat specială. Începând cu acest an, Arad Open Air Festival devine cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării, spre mândria arădenilor.

De interes:  Criterii pentru alegerea pantofilor potriviți pentru sport

Artiști precum Paul van Dyk, Markus Schulz, MATTN, Mahmut Orhan și mulți alții au oferit publicului prezent show-uri de excepție. La Scena ABC, fanii rominimal au dansat până după răsărit, alături de Petre Inspirescu, Barac, Andrey Pushkarev, Mihigh, Tulbure, Herck, Timirash și alți artiști îndrăgiți.

Momente speciale la înălțime – Dinner in the Sky, un campionat de paintball la Ranger Arena, activități pentru copii, spații pentru face painting și fotografii cu tematică au completat atmosfera spațială a festivalului.

Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi! Energia pozitivă și bucuria voastră s-a simțit extraordinar. Vom continua călătoria muzicală pe care am început-o împreună și în 2020, cu o nouă ediție a Arad Open Air Festival. Începând din acest an, Aradul are cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării”, a declarat Glad Varga, organizatorul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.