FOTO. Stadionul „Dan Păltinișanu”, într-o stare excelentă după Diskoteka Festival. Urmează lucrări post-eveniment

Timișoara e un caz fericit după un concert de mare anvergură desfășurat pe un stadion. Dacă la Cluj, București sau Ploiești, pe stadioane mult mai moderne, gazonul a fost praf după spectacole, bătrâna arenă timișoreană a rezistat chiar eroic după trei zile pline de muzică disco.

Joi, încă se mai lucra la stadion. Lucrările de curățenie erau pe terminate, iar la scenă, încă mai e de lucrat pentru a demontat toată recuzita. Gazonul se prezintă în condiții excelente și după ce organizatorii vor termina de demontat tot, urmează să se dea cu îngrășământ, ca iarba să își revină. De asemenea, vor fi montate la loc băncile de rezervă, care au fost demontate.

O nouă ediție Diskoteka Festival, tot la Timișoara

Organizatorii Diskoteka Festival au fost foarte mulțumiți de cum a decurs evenimentul în Banat, așa că au anunțat deja că anul viitor vor reveni la Timișoara. Au fost anunțate deja și câteva trupe, precum Snap. Locația nu a fost aleasă, dar tot mai multe voci spun că „Dan Păltinișanu” nu se va demola, de fapt, prea curând. De altfel, cu excepția unui câmp deschis, niciunde nu ar încăpea peste 20.000 de oameni.

De interes:  Profesionistii aleg rafturi metalice, deoarece sunt o investitie de durata!

Din punct de vedere sportiv, Ripensia ar dori să joace pe cel mai mare stadion din oraș și în sezonul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.