Jocuri cu bile pe care copilul tău le poate juca în casă

Atunci când vremea este geroasă – sau ploioasă – și copiii tăi sunt blocați în casă, ei tind să devină puțin mai sălbatici și să se plictisească de clasicele jucării copii pe care le dețin. Te-ai gândit vreodată la jocuri cu bile în interior? Ideile de joc cu bile de interior sunt o modalitate excelentă de a-i ajuta să ardă puțină energie în interior!

Știm la ce te gândești, că probabil va ieși un dezastru și câteva lucruri din casă vor ajunge sparte. Cu toate acestea, poți organiza aceste activități dacă impui niște reguli. Iar un sfat extra este să limitezi foarte tare aria de joc, într-o zonă în care nu poate fi spart nimic. În plus, poți folosi mingi ușoare, inofensive, care nu pot face prea multe daune, cum ar fi mingi de ping pong sau mingi de volei.

Hai să vedem câteva tipuri de joc cu bile care pot fi jucate în casă.

De interes:  Halate si uniforme imprimate pentru personalul medical

Joc cu bile de lansare/aruncare

Ia o cutie mare de carton și taie deschideri de diferite mărimi, la distanțe diferite. Poți eticheta aceste deschideri cât mai multe puncte în funcție de cât de mică este gaura și poți începe o competiție: cine strânge cele mai multe puncte a câștigat.

Aruncarea simplă a mingii în pahare. Aranjează un grup de pahare de hârtie sau recipiente de plastic. Dacă vrei, înfășoară o bucată lungă de bandă adezivă în jurul lor pentru a le împiedica să cadă. Cine bagă cât mai multe bile în mai multe pahare câștigă.

Folosește o catapultă făcută în casă pentru a te antrena la țintă.  Poți face o catapultă simplă cu o lingură de plastic sau lipind un capac de sticlă pe o bucată de carton și echilibrând-o pe o rolă de hârtie. Poți folosi pompoane ca muniție dar poți încerca și mingi de ping-pong.

Aranjează un grup de cutii mari pentru o aruncare a mingii.  Variază dimensiunea și înălțimea cutiilor pentru un plus de distracție. Folosește șosete ca muniție pentru mai multă siguranță. Foloseste inteligenta, jucandu-te, concentreaza-te!

De interes:  Bolvașnița a scăpat de zona roșie! Intră in schimb alte trei localități din Caraș-Severin!

Fă palete din farfurii de hârtie sau de plastic și te poți cu baloane. Pierde cine lasă balonul să cadă pe podea.

Joc cu bile de masă

Bătălia cu mingi de ping pong. Lipește cu bandă adezivă două cupe la capetele opuse ale mesei. Fiecare jucător primește o minge și un pai. Scopul este de a introduce propria minge în cupa ta, împiedicându-l în același timp pe celălalt jucător să facă același lucru. Un singur cuvânt: haos.

Joc cu bile pe podea

Pentru un joc cu bilele pe podea foarte ușor, întoarceți o cutie cu susul în jos, taie mici ferestre de-a lungul părții inferioare a unei margini și rostogolește bilele prin deschideri. Atribuie puncte pentru fiecare deschidere și exersează abilitățile matematice!

Bowling în interior. Aranjează un turn de pahare de hârtie, recipiente de iaurt, o varietate de recipiente de plastic care se îndreaptă spre reciclare. SFAT: paharele sau recipientele nu trebuie să se potrivească sau să fie într-o formație exactă pentru ca copiii să se distreze. Experimentează! Folosește o minge de volei ca minge de bowling pentru a nu provoca prea multe distrugeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.