Se anunță o nouă ediție a celui mai mare târg agricol din vestul țării!

Se anunță o nouă ediție a expoziției agricole Banat Agralim, în Campusul USAMVBT din Timișoara! Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, împreună cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară  din Timișoara organizează, în perioada 24-26 mai, unul dintre cele mai importante evenimente promoționale din oraș.

În cadrul expoziției, vizitatorii vor putea găsi utilaje agricole, echipamente pentru industria alimentară, transportoare pentru cereale și plante tehnice, dar și alte echipamente forestiere, material biologic și tehnologii specifice. Pe lângă produse ecologice, echipamente din industria agricolă, silvicultură și cinegetică, vor fi expuse și produse tradiționale alimentare, dar vor participa și mici meșteșugari.

Pe durata desfășurării expoziției, se vor organiza concursuri de echitație și de dresaj canin, demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole, workshop-uri cu tematică specifică. Târgul va putea fi vizitat în toate cele trei zile, între orele 10.00 și 18.00,  iar intrarea va fi liberă.

De interes:  Creșterea eficienței energetice pentru blocurile de locuințe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.