Progresul pariurilor sportive online este evident din foarte multe perspective. Dacă faci o comparație între meniul de acum zece ani al unui meci și meniul din zilele noastre, de pe site-ul aceleiași agenții, vei vedea diferențe substanțiale.

Dincolo de numărul mult mai mare de opțiuni de pariere și de diversificarea piețelor, au apărut noi rubrici pe care se poate miza și folosind un bonus pariuri fără depunere.

Una dintre rubricile noi este „Bet Builder”. Ea poate avea denumire diferită de la operator la operator, cum ar fi  „Creare Pariu”, „Playmaker” sau ”Combinație”. Ideea este aceeași: ai posibilitatea să combini mai multe piețe din același meci, pe același bilet. Până la introducerea funcției, pe un bilet se putea pune o singură selecție dintr-un eveniment sportiv.

Avantajele folosirii acestei opțiuni

Facilitatea este prezentă pe platformele multor case de pariuri online licențiate, fiecare încercând să aducă ceva în plus. După ce selectezi butonul, tot ce ai de făcut este să adaugi pe bilet selecții de pe piețele disponibile, cu condiția să nu fie contradictorii. De exemplu, nu poți avea în același pariu „1 & peste 2.5 goluri” și „2 & sub 2.5 goluri”.

De interes:  Cum sa iti alegi masina de familie perfecta?

O dată adăugate pronosticurile pe bilet, completezi miza și înregistrezi pariul, așa cum procedezi și în cazul biletelor „obișnuite”.

„Bet builder” vine cu unele avantaje pe care nu le aveai înainte:

  • În cazul în care crezi că îți este foarte clar ce se va întâmpla într-un meci, poți scoate maximum din acea partidă. De exemplu, într-o confruntare foarte dezechilibrată, un bilet pe victoria favoritei ar avea cotă foarte mică. În schimb, dacă vei combina cu selecțiile „peste 2.5 goluri” în meci, „peste 6.5 cornere” pentru favorită și „peste 3.5 cartonașe galbene” primite de echipa mai slabă, vei ajunge la o cotă bună;
  • Toate piețele disponibile sunt în același ecran, în timp ce piețele din meniul principal sunt în tab-uri diferite;
  • Ai parte de flexibilitate în ceea ce privește numărul de selecții puse pe bilet. Numărul de piețe disponibile variază de la o agenție la alta, ajungând până la zece. Pe unele platforme, este posibil să combini opțiuni Bet Builder din mai multe meciuri.
De interes:  Echipamente de ultimă generaţie pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, la Moldova Nouă

Fiecare agenție are regulamentul ei

Fiecare agenție are propriul regulament în ceea ce privește această opțiune. De exemplu, la un operator de top, dacă un „Bet Builder” conține selecții care sunt declarate nule sau anulate, atunci tot biletul Bet Builder va fi nul/anulat. De exemplu, dacă „Primul Marcator” selectat nu joacă, tot biletul Bet Builder va fi nul, indiferent de rezultatul celorlalte selecții. Pariurile plasate prin intermediul Bet Builder nu sunt eligibile în cadrul cerințelor de rulaj pentru oferte.

La o altă casă de pariuri, poți adăuga selecții din 12 meciuri diferite pe același bilet, în timp ce alt bookmaker îți dă posibilitatea să folosești „Bet Builder” pe evenimente aflate în desfășurare (live).

Pe un alt site, poți combina pariuri pe echipe (număr de goluri, număr de cornere, ambele marchează, cum va câștiga, alte evenimente), pe jucători (număr de goluri, când va marca) și pe meci (câștigătoare, câte goluri, câte cornere, șansă dublă, pauză/final, scor exact). Nu este suficient să dai click pe cotă pentru ca selecția să ajungă pe bilet. Trebuie să confirmi cu „Adaugă selecție”.

De interes:  Atenție dacă aveți drum în Ardeal săptămâna viitoare. Autostrada A1 se închide pentru o zi

Sunt oferite și pariuri pe statistici: pase, șuturi, șuturi pe poartă, deposedări, șuturi jucător sau șuturi pe poartă jucător. De asemenea, poate fi selectat intervalul la care să se refere pronosticul.

În unele cazuri, opțiunea despre care vorbim este valabilă doar pentru evenimente din fotbal. În altele, poate fi folosită și pentru jocuri din tenis, baschet și handbal. Uneori, biletul astfel plasat beneficiază de CashOut, alteori nu. De aceea, îți recomandăm să citești de fiecare dată regulamentul ofertei.

„Bet Builder” reprezintă o provocare ce transformă orice meci într-unul și mai interesant. Este un test care îți arată dacă ai analizat bine partida, sau ai ignorat detalii esențiale. Cu siguranță merită să apelezi la această opțiune, atunci când identifici mai multe selecții cu probabilitate mare de câștig la un singur eveniment sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.