Căminul tău, o oază de relaxare – Ce să achiziționezi pentru a face casa mai frumoasă

Căminul tău, o oază de relaxare - Ce să achiziționezi pentru a face casa mai frumoasă

Nu de puține ori sunt momentele în care simți că este nevoie de o îmbunătățire în casă. Achiziționarea unor obiecte de decor sau chiar utile pentru locuință pot schimba atât starea de spirit, cât și peisajul în sine. Iar ca imaginația să nu îți joace feste fix atunci când ai cea mai mare nevoie de ea, următoarele rânduri te pot inspira atunci când vrei câteva modificări în locuință.

 

Elemente interesante care îți pot transforma căminul într-unul și mai interesant

  • Măsuță pentru cafeaua de dimineață

Cafeaua de dimineață dă startul unei noi zile, cu multe planuri pe hârtie. Se poate spune că acest moment, alături de servirea micului dejun, este esențial pentru a te pune pe picioare la primele ore ale dimineții. Și de ce să nu transformi aceste clipe într-unele speciale, cu decoruri deosebite, chiar la tine acasă?

O măsuță de cafea este întotdeauna o achiziție bună, mai ales dacă ai tot servit această licoare în bucătărie și este momentul pentru o schimbare. Trendurile recomandă măsuțele din piatră naturală și lemn sau pe cele clasice din sticlă. Montate în fața fotoliilor din living, măsuțele de cafea vor transforma colțul tău de cafenea într-unul magic, de care să te bucuri în fiecare zi.

  • Elemente noi în bucătărie
De interes:  Cum te imbraci pentru cununia civila. 5 idei de tinute cu stil

Bucătăria este una dintre cele mai frecventate încăperi ale unei locuințe. Pe lângă orele de gătit, mai sunt și momentele de spus povești, alături de cei dragi, citirea unui ziar și desigur, servirea preparatelor gătite de tine. Ți-ar plăcea să schimbi un pic peisajul? Ai putea începe cu un aragaz de pe Altex.ro, dacă îți place să gătești și să ai cele mai noi ustensile la îndemână.

Pe de altă parte, încă se poartă microplantele în bucătărie, atât pentru gătit, cât și pentru decor. De asemenea, poți opta pentru un mozaic arăbesc pentru peretele din fața blatului de gătit, așa cum recomandă tendințele și specialiștii în design de interior.

  • Cuburi pentru cărțile tale

Dacă bucătăria și-a găsit deja o nouă înfățișare, poarte ar fi momentul prielnic să îți îndrepți atenția către camera de zi. Nu-i așa că ai vrut mereu să îți aranjezi cărțile și revistele preferate în așa fel încât să ai mereu acces la ele? 

Cuburile minimaliste îți vor fi de mare ajutor. Sunt atât de ușor de montat, încât, în 30 de minute totul va fi gata. Important este să alegi culorile potrivite, în funcție de restul mobilierului sau să te joci cu tonuri de alb și negru pentru o tentă rafinată.

  • Plante naturale deosebite
De interes:  MLN Legal - e mai ușor să mergi mai departe când ai alături un avocat divort bun

Plantele naturale în ghivece mari din lut sau ciment sunt alte propuneri pentru locuințele moderne. Florile tale își pot găsi locul în asemenea recipiente, dacă deja le ai în casă sau le poți achiziționa la prețuri decente, după care să muți plantele după bunul plac. Poziționate în colțurile camerei de zi, ghivecele de acest gen sunt perfecte pentru o modificare de decor, cu mult bun gust și potrivit recomandărilor în materie de design de interior.

Așadar, dacă ai planuri de schimbare în locuința ta, propunerile de mai sus ar putea să te inspire. Poți cu ușurință să combini tendințele pentru decorațiunile de interior cu elementele utile care pot înfrumuseța căminul tău instant.

 

Sursă foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.