PSD aduce critici vehemente la adresa primarului Robu! Siguranța cetățenilor, pusă în pericol?! | Express de Banat

Partidul Social Democrat acuză conducerea orașului Timișoara de o proastă gestionare a problemelor ce țin de infrastructura municipiului! Conform social-democraților, așa-zisele demersuri ale edilului pentru buna funcționare a orașului eșuează lamentabil, ba mai mult, afectează în mod incontestabil cetățenii!

PSD Timiș susține faptul că Timișoara trebuie să înceteze să mai fie „terenul de joacă” al primarului liberal, Nicolae Robu. Tentativele eșuate și regretabile pe care le face acesta în infrastructura orașului, sub pretextul că „schimbă în bine” Timișoara, nu fac decât să periclitează siguranța oamenilor și să le perturbe modul de viață.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra a declarat că „Timișoara trebuie să fie un etalon din toate punctele de vedere și nu doar la nivel național. Din păcate, sub conducerea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, orașul se degradează pe zi ce trece, iar calitatea vieții scade văzând cu ochii. PSD Timiș, prin consilierii săi locali, caută soluții pentru ca măsurile în defavoarea orașului, gândite de PNL Timiș prin primarul Nicolae Robu, să nu ajungă la nivel de realitate”.

De asemnea, în aceeași notă mustrătoare, consilierul local PSD, Daniel Idolu, susține faptul că „Timișoara nu este moșia primarului în care edilul să decidă cine ajunge și cine nu ajunge la serviciu, de exemplu, ori dacă un bolnav ajunge sau nu la timp cu ambulanța la spital, cum am văzut și în aceste zile că se poate întâmpla din cauza măsurilor impuse de administrația liberală a orașului.  Nicolae Robu crează haos în traficul din oraș și nu ține cont de locuitori ori de vreo părere avizată înainte să ia o decizie pentru oraș iar rezultatele se văd în toate domeniile. Transportul public este în colaps, traficul în oraș este din ce în ce mai greu, iar timișorenii, tot mai afectați”.

Mai mult, membrii PSD consideră că modificările operate în trafic, așa cum este cazul Străzii Cluj, trebuie stabilite de specialiști în prealabil și, înainte de punerea lor în aplicare, este necesar să fie realizate simulări reale, care să prevadă impactul asupra oamenilor și să asigure funcționarea optimă a Timișoarei.

De interes:  Investiții în infrastructură! Șase comune din zona Lugoj – Făget – Buziaș investesc aproape 125 de milioane de lei pentru dezvoltare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.