Fără îndoială, prima ediție a paradei retro desfășurată astăzi la Reșița a fost un succes. Până și organizatorii au fost uimiți atât de numărul mare de vehicule expuse, cât și de cel al vizitatorilor.

Aproape 50 de participanți din Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și Arad au răspuns „prezent” invitației lansate de Retromobil Club România, Filiala Caraș-Severin și de Primăria Municipiului Reșița. O zi cu soare la deschiderea evenimentului (ora 10.00), răcită brusc după doar două ore a fost una de neuitat pentru reșițeni și nu numai. Sute de persoane au trecut pe lângă „bijuteriile” expuse astăzi în Centrul Civic.

Evenimentul de astăzi – Retro Parada Toamnei – așa cum îi spune și numele a inclus și un tur al orașului, cu oprire la Muzeul de Locomotive, acolo unde, pentru câteva minute bune, exponatele cu care locuitorii sunt obișnuiți au completat tabloul retro al acțiunii.

„Eram datori să facem această paradă, pentru că ceilalți colegi din țară organizează astfel de evenimente anual. Este pentru prima dată când organizăm noi la Reșița. Va deveni o tradiție pentru Reșița, dar și pentru județul Caraș-Severin, pentru că ediția de primăvară încercăm să o facem în alt oraș al județului”, a declarat, pentru Express de Banat, Andrei Rotaru, reprezentant județean al Retromobil Club România.

De interes:  Cum să promovezi un site pentru o firmă de curățenie

Dacia nu putea lipsi de la un astfel de eveniment. Una dintre cele mai „bătrâne doamne” (foto principal) expuse astăzi are onorabila vârstă de 50 de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.