Frumusețe învăluită în mister. Eleganță, stil și atitudine pentru ziua cea mare, în care personajul principal este EA.

Unul dintre orașele Banatului Montan puțin promovat, pe care la ora actuală nu se pune preț prea mare din cauza situației economice precare, este totuși un amalgam de premiere pentru România, cu obiective turistice unice: prima cale ferată montană, prima farmacie montanistică, prima monetărie cu instalații moderne pentru bătut bani, prima fabrică de bere din România.

Cu o istorie extrem de interesantă, povești și legende, Oravița, capitala Banatului Montan, în vremea stăpânirii austriece, poate fi o experiență de neuitat. O frumusețe învăluită în mister, dar de unde se pot țese cele mai fericite și interesante zile din viața unei femei.

Tineri antreprenori din Oradea au avut curaj, au prospectat terenul și au deschis un business în această zonă. Și nu unul oarecare, ci unul destul de riscant, dacă ar fi să ascultăm părerile localnicilor. Sia – House of Dresses aduce de pe catwalk-urile marilor case de modă rochii de poveste, rochii speciale și prețioase pentru cea mai frumoasă zi din viața unei femei, dar și pentru alte evenimente importante.

„Fiecare detaliu, fiecare dantelă, fiecare ornament, atent lucrat și adăugat rochiilor pentru a atinge acel nivel de chic cu siguranță va atrage atenția doamnelor și domnișoarelor, atât celor cu buget limitat, cât și celor pentru care banii nu reprezintă o problemă, pentru că în magazinul nostru se găsesc modele pentru toate gusturile și toate categoriile. Am deschis în Oravița, deoarece mi-am dat seama că este o zonă neexploatată suficient, are foarte mult potențial și sunt sigură că nu doar localnicii ne vor vizita. Așteptăm clienți și din Timișoara, Reșița, Lugoj și nu numai”, a spus Andrada Iancu, unul dintre administratorii magazinului.

„Sia House of Dresses dispune de numeroase modele de rochii de mireasă pentru toate gusturile și pretențiile de la renumite branduri naționale și internaționale, precum: Narin Moda, Dovita Bride, Rosemarie, Signature, Eddy K și multe altele. Egal că discutăm de un model classic, modern, luxos, elegant, simplu sau spectaculos, salonul nostru este locul potrivit pentru tine. Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, așa că rochia aleasă trebuie să fie una în care să te simți confortabil și cu adevărat specială din toate privințele. În plus, în cadrul salonului nostru se găsesc și rochii de gală, dintre cele mai frumoase și elegante modele”, a mai adăugat Andrada.

Ca orice business care se respectă, evident că nu puteau lipsi nici ofertele. Astfel, în perioada 15 mai – 1 iulie, Sia House of Dresses vine cu o super ofertă: 50% REDUCERE la închirierea rochiilor de gală pentru doamnele și domnișoarele care participă la banchet/agapă. Oferta se aplică la rochiile cu un minimum de 150 de lei la închiriere și este valabilă doar la salonul din Oravița.

Toate informațiile necesare legate de noul magazin pot fi obținute la numărul de telefon 0785 037 532 sau chiar vizitând magazinul situat în Oravița, pe Strada Răchitovei nr. 1A. În Oradea, salonul se găsește pe Strada Emil Racoviță, nr. 9.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.