Start cu stângul în cele două deplasări din noul sezon pentru handbaliștii de la SCM Poli. După înfrângerea din Supercupă, alb-violeții au cedat și în prima rundă din Liga Zimbrilor, la scorul de 24-26, contra Stelei, la Chiajna. Timișorenii au jucat slab în prima repriză și ulterior nu au mai putut recupera diferența față de adversar. 

Poli nu a jucat grozav în prima repriză. Gazdele au avut ajutor din poartă și o eficiență mult mai mare în apărare. Timișoara, în schimb, nu a marcat mai deloc de pe extreme și nici nu au avut parte de multă inspirație a lui Babasafari în poartă. În aceste condiții, după primele zece minute, roș-albaștrii s-au putut desprinde. Alb-violeții au marcat doar 5 goluri în primele 23 de minute, însă după ce au fost conduși și cu 5 lungimi de undă, au mai redus din scor până la pauză, când s-a intrat cu 12-9.

În repriza secundă, Poli l-a schimbat pe Babasafari cu Varo între buturi, acesta având câteva intervenții. Steaua l-a pierdut din minutul 34 pe Gabriel Burlacu, după a treia eliminare temporară dictată împotriva jucătorului, dar viața Stelei nu s-a complicat foarte mult, deoarece din poartă, Tudor Stănescu, fost portar al lui Poli, a a avut și el intervenții providențiale. În atac, Krsto Milosevic, alt ex-alb-violet, a marcat goluri pentru gazde în situațiile importante. Timișoara a dat semne de revenire pe finalul reprizei, dar nu a mai putut egala.

De interes:  Cum alegeti o masina de maturat eficienta

Cele mai multe goluri ale Politehnicii le-a marcat pivotul Antonio Pribanic, 7. Au mai înscris pentru timișoreni Dragas și Sadoveac, câte 4 goluri fiecare, Milosevic, 3 goluri, Cîmpan și Fenici, câte 2 goluri, Marjanovic și Varo, un singur gol fiecare. Pentru Steaua, Krsto Milosevic a fost cel mai bun marcator, cu 6 reușite.

Poli va juca primul meci oficial al sezonului acasă la mijlocul săptămânii viitoare, cu Minaur Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.