Pe timp de vara, una dintre cele mai mari probleme este cea cauzata de tantari Micutele zburatoare provoaca intepaturi extrem de neplacute, sunt foarte deranjante cu bazaitul lor si uneori pot transmite si boli. Tocmai de aceea, multi oameni cauta cele mai bune solutii impotriva lor.

Cele mai simple si ieftine solutii sunt plasele antitantari, variantele fixe fiind preferate de majoritatea oamenilor. Daca vrei o solutie perfecta impotriva tantarilor si nu ai un buget foarte mare, iata care sunt motivele pentru care trebuie sa alegi plasele antitantari si ce anume le face atat de eficiente.

Ce sunt plasele antitantari? Din ce sunt compuse?

Sunt solutii impotriva tantarilor care nu necesita insecticide si tot felul de aparate complexe. O plasa antitantari este realizata din rame din profil de aluminiu, plasa din fibra de carbon si diverse accesorii plase tantari, care de multe ori pot face diferenta. Manerele, benzile magnetice care izoleaza fereastra, balamalele sau garniturile pot decide cat de eficienta este o plasa de tantari. In principiu, daca sunt alese cele mai bune componente plase tantari  iar montajul este realizat corect, avantajele oferite sunt uriase.

De interes:  Cismăneanțu, la Pro România! Negocieri în Primăria Bocșa!

Care sunt principalele avantaje date de plasele antitantari?

  • Sunt ieftine si eficiente. Evident, este cel mai mare avantaj. O plasa antitantari reuseste sa tina departe atat tantarii, cat si alte insecte care pot perturba linistea casei;
  • Sunt placute din punct de vedere estetic. Se poate opta pentru plase cu rama vopsita in camp electrostatic si se pot alege diverse culori. In plus, se pot alege mai multe variante de deschidere si inchidere a plaselor, care sa asigure exact estetica dorita;
  • Sunt usor de intretinut. Pentru a le intretine este suficient sa le stergi ocazional de praf. Nu vei pierde, asadar, foarte mult timp avand grija de ele;
  • Se demonteaza cu usurinta. Le poti demonta foarte usor pe timp de iarna, in asa fel incat sa le protejezi de ciclul inghet-dezghet. Primavara pot fi puse din nou la lucru si isi pot arata eficienta.

Cate tipuri de plase anti tantari exista?

Pe langa plasele fixe poti alege o multime de alte variante de plase: ai optiuni precum plasele batante, plasele glisante sau plasele de tip rulou pentru fereastra. Variantele fixe sunt cele mai ieftine, insa cele din urma pot fi extrem de eficiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.