Cartela PrePay devine tot mai în vogă în zilele noastre, din motive destul de simplu de înțeles de noi toți: telecomunicațiile s-au mutat online prin intermediul aplicațiilor de mesagerie precum WhatsApp, iar abonamentele au devenit genul acela de cheltuială care efectiv nu-și mai are rostul. 

Miile de minute naționale, minutele nelimitate în rețea nu mai sunt utile așa că și clienții au decis să facă trecerea de la un abonament mai scump către cartela PrePay, din moment ce beneficiile sunt cam la fel de utile. Dar lipsa beneficiilor nu este singurul motiv pentru care avem această migrație masivă din zona de abonament, spre zona cartelei PrePay, iar în cele ce urmează vom vedea care sunt cele mai mari avantaje ale cartelei PrePay.

CELE MAI MARI AVANTAJE ALE CARTELEI PREPAY

Cartela PrePay oferă clientului libertate în vremuri greu încercate din punct de vedere economic. Trăim cu toții vremuri dificile, banii sunt tot mai puțini, inflația este tot mai mare și multă lume consideră că e mult mai bine să fii „liber de orice contract”.

De interes:  Când și de ce să mergi la psiholog?

Un contract nerespectat cu o firmă de telecomunicații se termină de obicei destul de urât în România, cu procese la tribunal, cu recuperatori și executări silite, exact ce nu are omul nevoie atunci când o duce prost din punct de vedere financiar. E mult mai liniștitor să știi că îți poți cumpăra o reîncărcare Orange atunci când îți permiți, decât să te fugărească executorii și firmele de recuperare. 

Cartela PrePay poate fi încărcată online în maxim 3 minute prin intermediul platformei incarca.ro.

În trecut, faptul că atunci când aveai nevoie de o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, erai nevoit să te îmbraci, să te duci la centrele lor locale, noaptea doar prin benzinării sau magazine non stop, era cel mai mare dezavantaj al conceptului PrePay. 

Faptul că astăzi poți încărca o cartelă PrePay din confortul casei tale în maxim 2-3 minute a transformat cel mai mare dezavantaj al cartelei PrePay într-unul dintre cele mai mari avantaje. Platforma incarca.ro funcționează non stop și te poate ajuta cu o reîncărcare Orange în maxim 3 minute, fix cât îți ia să completezi datele necesare tranzacției, respectiv operatorul, suma reîncărcată și numărul de telefon către care se dorește să ajungă beneficiile. Practic nu mai depinzi de nimeni atunci când vine vorba de administrarea cartelei. 

De interes:  AdPress | Shop online Advertoriale & Content Marketing

Poți schimba operatorul de telefonie mobilă la orice oră, dacă cumva nu mai ești mulțumit

Lucru absolut imposibil atunci când vine vorba despre abonamente în derulare. Un abonament la o firmă de telecomunicații din România durează undeva la 24 de luni (2 ani) iar procesul de portare poate fi efectuat numai atunci când abonamentul este încheiat. Desigur, abonamentul se poate închide în avans dar știm cu toții ce fel de taxe de penalizare pun pe ultima factură companiile de telecomunicații clienților atunci când aceștia doresc să renunțe la colaborare. 

Ei bine, la cartelă e totul mult mai simplu, procesul de portare se poate efectua oricând, la cererea clientului, de ori de câte ori clientul dorește și nu costă absolut nimic, portarea este gratuită. Este mult mai simplu și mai de bun simț să poți schimba operatorul mai ales în situația destul de des întâlnită în care-ți schimbi domiciliul iar în zona în care te muți semnalul operatorului de care ești legat prin abonament, este foarte slab sau chiar inexistent. 

De interes:  Tot mai aproape de finish. Meciuri de sâmbătă până luni pentru echipele timișorene de Liga a II-a

Există cazuri care au apărut chiar și în presă atunci când clienții au sesizat problema semnalului zero la anumite adrese iar operatorilor le-a luat între 2 și 3 ani să rezolve această problemă, o perioadă absolut inacceptabilă pentru vremurile pe care le trăim, o perioadă care depășește chiar și perioada contractuală a abonamentului semnat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.