Răzvan Cuc a inspectat, din nou, drumurile din Caraş-Severin. Primul obiectiv finalizat: DN 57 A

Ministrul Transporturilor a revenit în judeţul Caraş-Severin pentru a urmări cum decurg lucrările de reabilitare la tronsonul de drum DN 57 (Oraviţa-Moraviţa), dar şi pentru a constata, la faţa locului, că lucrările la DN 57 A au fost finalizate. 

Încă de la primele ore ale dimineţii, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, însoţit de preşedintele PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, de Prefectul Matei Lupu, precum şi de directorul general al DRDP Timişoara, Cristian-Ilie Ispravnic, a început inspecţia pe drumurile din Caraş-Severin. Astfel, unul din obiectivele pe care Cuc le-a promis cărăşenilor, DN 57 A (drum ce leagă comuna Socol de comuna Pojejena) a fost finalizat mai repede de termenul-limită.

Reabilitarea acestui drum va aduce numai beneficii celor două comune atât din punct de vedere turistic, cât şi din punct de vedere investiţional. Profitând de prezenţa ministrului în cadrul comunei pe care o gospodăreşte, primarul din Socol, Olghiţa Ghiţă, i-a povestit acestuia că a fost tatonată de către un investitor care doreşte să concesioneze portul Baziaş, însă că anumite probleme administrative nu îi permit să meargă mai departe cu acest demers: „Am avut discuţii cu doamna primar de la Socol vizavi de portul de la Baziaş, să găsim o formulă prin care să revigorăm această entitate. Aşa cum am văzut şi pe aliniamentului drumului sunt foarte mulţi oameni care vin în timpul liber să se recreeze. În momentul de faţă, portul are o mică problemă administrativă între două companii de la Ministerul Transporturilor pe care o vom regla în cursul săptămânii următoare. Am înţeles că aici avem un investitor foarte puternic care doreşte să investească în domeniul energiei regenerabile şi dacă dorinţa dânsului este de a concesiona acest port, nu văd de ce Administraţia Portului APDF Giurgiu nu va concesiona această bucată de teren pentru ca operatorul să-şi poată dezvolta afacerea în zonă”.

Luminiţa Jivan, şefa social-democraţilor cărăşeni, a profitat de ocazie și a punctat politic, subliniind că în aceste vremuri chiar se lucrează pentru dezvoltarea infrastructurii, în ciuda tuturor criticilor: „În România se munceşte! Sub Guvernarea PSD se munceşte, sub membrii Cabinetului Dăncilă se munceşte şi ne ţinem de cuvânt!”. Mai mult decât atât, Jivan spune că aceste tronsoane de drum s-au regăsit și în promisiunile pe care aceasta le-a emis înainte de a obţine funcţia de deputat, iar acum are ocazia să apară în faţa oamenilor cu lucruri concrete, nu cu vorbe goale.

De interes:  Iti doresti sa recuperezi o prietenie pierduta? Plaseaza o comanda de flori online in Bucuresti!

Cu privire la cârcotaşii care-l discreditau pe Răzvan Cuc, afirmând că acesta, după rezultatul alegerilor europarlamentare, nu-şi va mai face apariţia în Caraş-Severin, Ministrul Transporturilor a ţinut să le aducă la cunoştinţă următoarele lucruri: „Cu mult înainte de a veni în judeţul Caraş-Severin o anunţasem pe doamna preşedinte, Luminiţa Jivan, că, pentru cărăşeni, erau rezervaţi pentru a fi reabilitaţi undeva la 5-6 km de drum naţional. Ei bine, la sfârşitul anului vom avea aceşti 21, 5 km (DN 57 A), 30 de km pe DN 57 (Oraviţa-Moraviţa), 12 kilometri pe centura Caransebeşului şi încă 3 km la Anina. Deci ne ducem undeva la peste 65 de km. Eu vă spun că acei cârcotaşi nu au făcut nimic pentru judeţ, nu au făcut decât să împrăştie zvonuri, pe asta şi-au construit cariera politică, pe zvonistică, pe lucruri denigratoare la adresa celor care vor să muncească. Voi reveni în Caraş-Severin. Acolo unde am făcut promisiuni vreau să văd că se şi implementează ceea ce am promis. Directorii lucrează cu mandatele pe masă pentru realizarea acestor obiective. Nu se realizează, pleacă acasă!”

 

De interes:  Scutere Piaggio Beverly vs Medley

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.