Zeci de persoane din Caraș-Severin și Timiș figurează ca fiind dispărute la această oră în baza de date a inspectoratelor de poliție județene. Minori, dar și adulți sunt căutați și acum, unii dintre ei fiind dați în urmărire de două decenii!

Disparițiile, cele mai multe voluntare, rămân o problemă la nivel național. În Caraș-Severin sunt înregistrate 57 de persoane date în urmărire după ce apropiații au anunțat dispariția lor. Este vorba despre 35 de adulți și 22 de minori (în acest caz, cele mai multe sunt fete). Cea mai veche dispariție datează din luna mai 1999, fiind vorba despre un bărbat de 51 de ani.

În județul Timiș sunt date în urmărire 88 de persoane la ora actuală: 21 de femei și 67 de bărbați. 9 sunt minori (5 băieți și 4 fete).

În prezent, pe site-ul Poliției Române figurează ca fiind date în urmărire 771 de persoane, 16 dintre ele minore, semn că nu toate fotografiile celor dispăruți ajung pe pagina oficială. Totodată, explică oamenii legii, persoanele date dispărute nu sunt neapărat victime ale unei răpiri sau ale altei infracțiuni, ci pur și simplu nu mai doresc să ia legătura cu familia.

De interes:  Necesitatea unei bonete medicale în instituțiile medicale

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu unul dintre cele mai enigmatice cazuri de dispariție din Banat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.