Nunta ta se apropie și nu știi ce costum de mire să alegi. Este de imaginat că există o anumită presiune asupra umerilor tăi. Într-o seară, s-ar putea să te fi aventurat chiar și pe Pinterest în căutare de inspirație pentru a-ți găsi costumul de nuntă perfect.

Un bun început. Cu excepția faptului că nu știi dacă ar trebui să te bazezi pe soare sau ploaie, ce culoare este potrivită, ce pantofi să alegi. Iată un mic ghid pentru o ținută de mire.

Cu cât timp înainte să am grijă de ținută?

Două luni și nu mai puțin sunt suficiente pentru a-ți începe căutările pentru costumul de nuntă.

Dacă alegeți un costum gata făcut, sunt în medie patru până la cinci săptămâni. Când merge fără probleme. Unele costume bărbați Sibiu personalizate durează mult mai mult.

Și apoi, este foarte posibil să nu îl găsești de prima dată, în timpul primei cumpărături. Și sfatul specialiștilor chiar este acesta: să nu alegi de prima dată. Fii un pic pretențios!

Exemplu: uneori pantofii sunt greu de ales pentru că trebuie să găsești forma în care te vei simți bine. Și, în plus, sfatul este să mergi cu ei înainte de ziua nunții. Pantofii prea noi nu sunt ideali. O să îi încalci dimineața și o să-i dai jos noaptea târziu, dacă totul merge bine. Dacă nu sunt confortabili, nu vei avea o zi bună.

Cum să ieși în evidență fără a părea deghizat

Aceasta este miza mirelui. Cred că asta te determină ca mire.

Mai mult decât culoarea hainelor tale, este deosebit de important să fii atent la croiala hainelor tale. Că sunt foarte bine adaptate morfologiei tale. Nu presupune că ceea ce este subțire este mai bun. Este o mare greșeală.

Și o floare la butonieră este cea mai sigură modalitate de a te face să ieși în evidență fără a  exagera. Să ne înțelegem, să lăsăm buchetele pentru decorarea meselor. Prea mult efort floral ar putea să-ți târască întregul bust și să te facă să cazi!

Aici, vorbesc despre o compoziție minimă, cu o floare naturală, de o culoare pe care nimeni altcineva nu o va avea și pe care o poți găsi doar în buchetul soției tale.

De ce această alegere?

Nu iese în evidenta pentru culoare, ci pentru forma costumului.

Este suficient un albastru marin, un albastru profund frumos (fără a cădea în indigo sau albastru electric). Te reprezintă. Dacă este croit bine, îți va flata corpul și este cel mai bun mod de a ieși în evidență.

Și apoi, nu-ți face griji, oamenii te recunosc deja după chipul tău, nu este nevoie ca un costum de mire să te dea pe spate.

Poți purta un smoching la nunta ta?

Este întotdeauna ciudat să vezi mirele într-un smoking și restul ansamblului în costume simple. E chiar jenant. Smokingul este elegant doar atunci când face parte dintr-o ceremonie de cravată neagră. Deci, cred că, dacă aceasta este alegerea ta, ar trebui să specifici pe invitație că petrecerea de nuntă va urma această temă.

De interes:  Pe site-ul TOP MOB DESIGN se gasesc cele mai frumoase piese de mobilier pentru dormitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.