Cele mai bune servicii seo oferite de Alin Manea

 

Atunci cand vine vorba despre optimizarea unui site pentru motoarele de cautare cu totii ne uitam dupa servicii de calitate si la un pret cat mai redus pentru a gestiona cat mai bine bugetele ce le alocam in campaniile de marketing. Foarte multe firme de optimizare percep preturi foarte mari iar clientii mici dar si mijlocii evita aceste colaborari incercand sa gasesca cele mai fiabile solutii pentru investitia lor. Nu foarte multi stiu insa ca aceleasi servicii seo sunt oferite de aproape toate firmele dar cu diferente foarte mari de pret ca si in oricare alt domeniu.

Ce inseamna servicii SEO?

 

Foarte multe site-uri nu apeleaza la aceasta metoda de promovare deoarece nu stiu ce insemna. SEO este prescurtarea in engleza a Search engine optimization sau in limba romana optimizarea pentru motoarele de cautare. SEO este un proces de perfectionare a vizibilitatii rezutatelor in motoarele de cautare, ce ne ajuta la urcarea in pozitii pentru diferite cuvinte cheie. Cel mai important lucru intr-o campanie SEO il reprezinta continutul pentru ca acesta este 75% din ceea ce inseamna SEO de calitate.

SEO este de doua tipuri:

  • SEO On Page
  • SEO Off page

SEO on page se refera la continutul site-ului si aranjarea acestuia plus adaugarea de meta descrieri, meta taguri si link-uri interne.

SEO Off Page este partea mai costisitoare a procesului SEO, si acesta face referire la campaniile de link building, sau mai pe scurt la aducerea cat mai multor link-uri de calitate catre site-ul dumneavoastra.

De ce sa il alegem pe Alin Manea?

 

De interes:  Dozele de vaccin de la Pfizer BioNTech au ajuns in România!

Alin Manea este specialist SEO si link building, el va poate ajuta cu problemele ce le au site-urile voastre pe partea de On Page si va poate implementa cele mai bune campanii de link building pentru o crestere cat mai usoara si rapida a site-ului dumneavoastra. Cum spuneam si mai sus procesul SEO trebuie facut complet pentru a avea o eficienta cat mai buna. Trebuie parcursi toti pasii si pe partea de On Page pentru a incepe o campanie de link building pe partea de Off Page. Asa ca daca esti in cautarea unui sepecialist in optimizare SEO poti apela cu incredere la Alin Manea – expert seo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.