Muzică pentru nuntă trebuie să fie live. Aducând o formație la marele tău eveniment va crea multă bucurie în jur și invitații vor fi plăcut surprinși. Este important ca invitații să se distreze și să petreacă cât mai mult timp pe ringul de dans. Fiecare amintire este importantă, cum este și nunta mult visată și așteptată atât de mire cât și de mireasă. O formație nuntă 2022 va aduce mult divertisment, și invitații vor prefera o nuntă distractivă.

Este posibil să căutați muzică tradițională de nuntă dacă aveți o nuntă care reflectă credința, cultura și moștenirea familiei dumneavoastră sau poate doar organizați o nuntă tematică. Să aruncăm o privire la muzica de nuntă din tradițiile celtice, evreiești, italiene, indiene, catolice și creștine. Muzica de nuntă adaugă atmosferă și unicitate zilei tale mari și este o oportunitate grozavă de a aduce un omagiu moștenirii tale. Muzică de nuntă are totul, de la melodii romantice până la melodii zgomotoase sau chiar populare, așa că vei putea descoperi ceva care să se potrivească fiecărui aspect al zilei tale speciale. Un eveniment important va avea întotdeauna nevoie de muzică live.

De interes:  De ce să alegi o casă cu piscină?

Trupele celtice pot conține instrumente precum flaut, fluier de tablă, harpă celtică, vioară, dulcimer ciocanat, țevi din Highland scoția, țevi irlandeze Uillean, bouzouki sau acordeon cu butoane și sunt conduse frecvent de un apelant.

Muzică pentru nunți evreiești

Compoziții evreiești tradiționale, cum ar fi „Dodi Li” (Iubitul meu este al meu și eu sunt al lui) și „Baruch Chaba” (Binecuvântat este El) pot fi jucate atunci când mireasă își face intrarea și „Baruch Chaba” (Binecuvântat este El) poate fi jucat la semnarea registrului.

La sărbătorile nunților evreiești, totuși, se cântă întotdeauna muzică, cu un amestec de cântece, inclusiv „Hava Nagila” (Vino să fim bucuroși), fiind cântată în timpul „Hora”. Unele cupluri pot opta să cânte muzică klezmer la nunta lor, care este un gen de muzică festivă seculară popular printre evreii ashkenazi.

Muzica pentru nunți în Italia

Deoarece majoritatea italienilor sunt catolici, muzica cântată la o ceremonie de nuntă în Italia tinde să fie dominată de imnuri catolice. Nuntiile din Italia, pe de altă parte, sunt adunări pline de viață, zbuciumate și emoționante, iar muzica interpretată reflectă acest lucru. „Cella Luna” este cea mai renumită melodie italiană de petrecere și o veți auzi întotdeauna interpretată la nunți, alături de alte melodii. Riturile de nuntă italiene, cum ar fi Money Dance și Tarantela, vor fi acompaniate de muzică plină de viață.

De interes:  Ce este uleiul de canepa si ce beneficii are?

Muzică de nuntă pentru catolici

Muzica jucată la o ceremonie de nuntă este supusă diferitelor linii directoare stabilite de Biserica Catolică. Trebuie să fie liturgică, pastorală dar și muzică interpretată de muzicieni pricepuţi.

Muzică pentru nunți creștine

O orgă a bisericii cântă muzică tradițională creștină pentru ceremonia de nuntă, care este interpretată de un cor al bisericii. În timpul unei ceremonii de nuntă creștină, este obișnuit să cânți două sau trei imnuri. Într-un formatie nunta laurentiu caldararuputeți include, de asemenea, muzica creștină contemporană pentru o senzație mai actuală sau chiar înălțătoare.

https://www.youtube.com/watch?v=u3b1X_Uc2s0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.