Fostul scrimer Mihai Covaliu a fost reales ieri în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. De altfel, el a fost şi singurul candidat pentru această funcţie în cadrul Adunării Generale de alegeri a COSR. Covaliu a fost votat de 203 de membri, din totalul de 204 prezenţi la întâlnirea de lucru de la Izvorani.

Cele trei funcţii de vicepreşedinţi vor fi ocupate pentru următorul mandat de Camelia Potec, care a întrunit 170 voturi, Elisabeta Lipă, 146 de sufragii, şi Alexandru Dedu, care primit 155 voturi. Cei trei au fost de asemenea singurii candidaţi pentru aceste funcţii.

Funcţia de secretar general al COSR va fi în continuare ocupată de fostul preşedinte al clubului Steaua, George Boroi, care a fost reales în unanimitate.

Din Comitetul Executiv al COSR vor face parte şi cei 13 membri aleşi joi. Este vorba despre cinci reprezentanţi ai sporturilor olimpice de vară (Cristinel Romanescu, Răzvan Pîrcălabu, Marius Florea, Simona Amânar, Alin Petrache), patru membri reprezentând personalităţi ale vieţii sportive (Alina Dumitru, Doina Melinte, Georgeta Andrunache, Laura Badea), doi membri reprezentând sporturile olimpice de iarnă (Puiu Gaspar, Alexandru Hălăucă), un membru reprezentând federaţii ale sporturilor neolimpice (Valentin-Amato Zaharia) şi un membru reprezentând Federaţia Sportul pentru Toţi şi Comitetul Naţional Paralimpic (Alin Cornel Larion).

De interes:  Asociația ” Curtea Culorilor ” este alături de tine! Este locul unde găsești tot ce ai nevoie!

foto: Federatia Romana de Scrima

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.