Site-ul Campaniei, NuTeLăsaDusă.ro este un spațiu destinat potențialelor victime ale traficului de persoane prin metoda Loverboy , dar și prietenilor, familiei și apropiaților acestora.

Siteul cuprinde informații detaliate despre metodele traficanților de abordare , dar și povestea unei victime pornind de la interviuri cu supraviețuitoare.

„ Luna februarie este un moment bun pentru debutul acestei campanii. În luna februarie ai mai multe motive să sărbătorești iubirea. Visezi cu ochii deschiși la un viitor fără griji alături de el. Dar fă-o prudent. Nu Te Lăsă Dusă.

În numele iubirii, anual, mii de românce sunt ademenite, sechestrate și forțate să se prostitueze, în țară sau în străinătate. Pentru multe dintre acestea, poveștile frumoase de dragoste se transformă rapid în cele mai mari coșmaruri. Amenințate cu moartea, bătute și exploatate sexual, zeci de mii de românce ascund în spatele relației perfecte suferințe fără voce.

În acest context, și că o continuare firească a evenimentului pe l-am organizat pe 10 decembrie – Împreună împotriva traficului de persoane – lansez astăzi, prin Renew Europe și în parteneriat cu RoTIP, Centrul European pentru Educație și Cercetare Juridică și Freedom House România, campania de prevenire și informare #NuTeLăsaDusă.

De interes:  Care sunt principalele aspecte care trebuie luate în considerare pentru cei care iau în considerare investițiile imobiliare în România?

Pentru a ajută, înainte de a fi prea târziu, cât mai multe victime, avem nevoie de sprijinul vostru. Iată ce puteți face: folosiți unul dintre vizualurile campaniei disponibile aici (https://www.nutelasadusa.ro/kit-de-comunicare) într-o postare de Facebook, Instagram sau pe blogul personal. Dați mai departe mesajele de pe site și hashtagul campaniei: #NuTeLasaDusa, folosiți videourile de campanie într-un story de Facebook sau Instagram sau o postare de TikTok, inserați spotul audio din kitul de comunicare sau relatarea audio despre povestea unei victime (https://soundcloud.com/nutelasadusa) într-un podcast sau o postare pe blog.

Împreună, învățam să recunoaștem semnele traficului de persoane și profilul unui posibil traficant. Învățam să spunem NU abuzurilor și aflăm cum ne putem proteja.

Mulțumiri speciale celui care a conceput și coordonează această campanie, Vlad Tăușance și echipei lui: artista vizuală Wanda Hutira, actrița Ilinca Manolache, care au acceptat să devină și ambasadoare ale campaniei, precum și regizorului Paul Manolescu și muzicianului Miche Marcu.

Vă așteptăm alături de noi. Fiecare viață salvată e importantă. „-declară Ramona Strugariu, pe pagina sa de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.