Mărirea și îngroșarea penisului: este posibil?

Știai că mărirea și îngroșarea penisului este posibilă?  În prezent, putem spune că există deja tehnici care permit organului sexual masculin să-și mărească volumul și lungimea.  Popularitatea anumitor proceduri a crescut foarte mult în anumite țări.  Vezi în această postare ce este permis și ce trebuie să faci pentru a mări penisul.

Cum se mărește penisul?

În 2015, King’s College din Londra a analizat înălțimea și circumferința a 15 mii de bărbați din întreaga lume.  Media a fost de 13 cm (erect) și doar 5% aveau un penis mai lung de 16 cm.  În ceea ce privesc detaliile despre îngroșare penis, circumferința medie a bărbaților chestionați a fost de 11,6 cm atunci când erau în erecție.  Ce percep medicii în cabinetele lor,  este că majoritatea bărbaților care caută o intervenție chirurgicală în scopuri cosmetice sunt medii, totuși, se consideră că au un penis mic.

Pentru informare, este considerat micropenis atunci când un bărbat are un organ sexual cu o dimensiune de până la 7,5 cm în erecție.  Din motive vechi, a avea un penis mai mare și mai gros îi poate face pe bărbați să se simtă mai bărbați și mai încrezători.

De interes:  Centrele de date oferă conectivitate cu capacitate ridicată pentru afaceri

Chiar și din această cauză, mulți oameni încă cercetează pe internet medicamente pentru îngroșarea penisului sau geluri pentru îngroșarea penisului. De fapt, nu există niciun medicament care să facă acest lucru să se întâmple permanent. Când sunt folosite,  unele geluri pot da acest efect pentru cei care vor să știe cum să-și mărească penisul. Fiind vasodilatatoare, aceste produse de „mărire a penisului” provoacă o anumita senzație de mărire a organului, dar imediat ce acțiunea produsului trece, penisul revine la dimensiunile normale.  Dar dacă unguentul pentru mărirea penisului sau orice alt produs pentru mărirea penisului nu funcționează, ce poți face pentru a crește dimensiunea organului?

Proceduri pentru mărirea și îngroșarea penisului

În prezent, în întreaga lume s-au dezvoltat tehnici chirurgicale, ceea ce va duce la mărirea și îngroșarea efectivă a organului sexual, dar trebuie spus că acestea sunt ghidate de societăți medicale care se fac în funcție de nevoile funcționale (cazul micropenisului) și nu estetic.

Însă, una dintre modalitățile de a realiza mărirea penisului este injectarea cu acid hialuronic, care este o procedură de umplere a penisului cu scopul de a optimiza volumul și lungimea. Este important de precizat că efectul utilizării acidului hialuronic este temporar, fiind deci necesare noi aplicații.

De interes:  Ce rochii să alegi în funcție de vârsta pe care o ai

De asemenea, trebuie să fii foarte atent la operația pe penis cu grefare de grăsime, care ar trebui efectuată doar de profesioniști cu experiență.

Concluzie

Cunoscând aceste posibilități, înainte de a apela la un remediu la domiciliu pentru mărirea penisului – care chiar nu va funcționa – sau să crezi promisiunile miraculoase semnalate pe internet, cel mai bine este să consulți un specialist în probleme sexuale masculine care îți poate da toate indicațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.