Designul modern și frumos al unghiilor a devenit baza imaginilor multor reviste beauty și designeri de modă și ca un detaliu final important, îți permite să îți subliniezi propriul stil. Designul modern în oricare dintre cele mai bune opțiuni, este manichiura cu gel, care combină caracteristicile atât ale gelului, cât și ale lacului de unghii simplu. În plus, este demn de remarcat faptul că gelul poate fi cumpărat relativ ieftin din magazinul online nailsup.ro, permițând oricărei doamne sau domnișoare la modă, să se răsfețe cu un design uimitor și modern al manichiurii.

Gel de unghii – Forme și culori

Din fericire, există o gamă largă de nuanțe de geluri în magazinul online nailsup.ro, pentru ca fiecare doamnă sau domnișoară, indiferent de vârstă și preferințe personale, să poată găsi gelul pentru unghii în funcție de propriul gust. În tendința modei pentru manichiură se remarcă minimalismul, dar și designul mai extravagant cu decor neobișnuit, Art Nail, care poate să satisfacă cerințele ridicate ale iubitoarelor de frumusețe. Manichiura cu gel poate fi aplicată pe forma unghiilor pătrate, migdale, ovale, rotunde de diferite lungimi.

De interes:  Au curaj! Administrația lugojeană vrea să știe cât este de iubită și utilă

Tehnicile aplicate cu implementarea gelului vor fi, de asemenea, importante pentru designul modern al ojei. Cele mai la modă manichiuri sunt franțuzească, ombre, cu sclipici, minimalistă, marmorată, nude. Desenele aplicate pe gel sunt, de asemenea, incredibil de fermecătoare și pentru orice gust – de la minimalism, geometrie, modele etnice, dantelă , floristică până la ochiul pisicii.

Pentru petrecerile de seară și pentru orice sărbătoare, poți adăuga cristale și pietre. Manichiura astfel realizată poate deveni perfectă pentru bal, nuntă, Ziua Îndrăgostiților, Anul Nou și petreceri corporate. Manichiura cu gel discretă, în nuanțe nude, este potrivită pentru birou și pentru a completa un arc elegant de afaceri, precum și pentru manichiura de zi cu zi. Desigur, manichiura cu gel, durabilă, poate fi completată cu un design complementar pe o singură unghie.

Manichiura cu gel în noul trend

Noutățile în materie de manichiură pentru sezonul viitor vor fi extraordinare și atât de neobișnuite încât, fără îndoială, vor fi amintite mult timp. Pentru vară, designerii beauty propun manichiura cu gel cu modele marine (de exemplu pești). Pentru iarnă, fulgi de zăpadă și decorațiuni de Crăciun, pentru toamnă – ramuri și frunze, iar pentru primăvară, flori și modele delicate pastelate.

De interes:  Cum alegem un tablou canvas potrivit

Gama de gel de unghii din magazinul online Nailsup îi poate ajuta pe profesioniștii beauty să creeze manichiuri minunate pentru toate clientele pretențioase, iar rezultatul va putea să le depășească toate așteptările. Alegând o manichiură modernă cu design polonez, va fi o soluție elegantă pentru seară, nu mai puțin încântătoare decât praful auriu, care adaugă volum și eleganță. În plus, aplica un tatuaj peste gel. O astfel de manichiură nu va trece neobservată și te va ajuta să strălucești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.