O palarie este un element accesibil si practic in garderoba unei femei, care poate proteja impotriva ploii sau a soarelui si poate aduce un accent unic imaginii. In acest an, colectiile sunt foarte diverse, imaginea de pe podium include bordura ingusta, cu viziera, cu o coroana inalta sau joasa. Atunci cand alegi cele mai potrivite optiuni pentru tine, concentreaza-te asupra propriului confort si asupra imaginii. Designerii de moda creeaza palarii care sunt confortabil de purtat in fiecare zi, asa ca nu trebuie sa te axezi pe stiluri nepractice.

Materiale palarii

 

Materialele care nu lasa pe nimeni indiferent in acest an, sunt cele neobisnuite din PVC, transparente. Optiunile non-standard, atragatoare, umplu podiumurile de moda. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare fata vrea sa-si sublinieze individualitatea si sa-si exprime pozitia prin haine. Popularitate castiga, de asemenea, modelele Panama care trebuie sa fie purtate pe mijlocul capului, cu accesorii extravagante si in multe culori.

De asemenea, regulile de selectie sunt direct dependente de sezon. De exemplu, pentru iarna sau toamna trebuie sa alegi palariile din blana sau din piele sau pe cele cu boruri mari din material groase. Astfel de modele sunt calduroase si au un aspect organic. Pentru vara sau primavara merita sa te uiti indeaproape la modelele din panza sau paie.

De interes:  Complexitatea unor servicii oferite de firmele de pompe funebre

Forma palariilor

 

Formele palariilor pentru femei pot fi diverse, insa designerii recomanda  linii stricte si limite clare. Astfel de modele adauga concentrare si fac imaginea mai ingrijita. Poti purta palarii stricte in stilul clasic sau de afaceri, dar se potrivesc si pentru tinute casual.

Palarii trendy in 2019

 

Modelul Fedora este cunoscut de mai multi ani. Particularitatile unei astfel de palarii sunt depresiunile si coroana inalta decorata cu o panglica larga. Borurile acestui model sunt cel mai adesea largi si sunt potrivite pentru vreme rece, toamna tarzie sau primavara timpurie. Poti purta palarii model Fedora  atat la tinute de  ​​afaceri, cat si la tinutele  de zi cu zi. In ultimul caz, este preferabil sa alegi forme stricte si linii drepte. Exista multe variatii ale acestui model. De exemplu, marginile mari pot fi inlocuite cu cele inguste, care pot fi indoite spre interior sau lasate spre exterior, adica modelul Trilby, potrivit atat pentru tinute modeste, cat si pentru rochii de cocktail. Panglica de pe coroana poate fi din paie, din  impletituri, decorate cu flori, fundite sau margele. Culoarea acestui element poate fi neagra, gri, combinatii de culori.

De interes:  Samsung Galaxy Tab S7 si S7 Plus: Avantaje si dezavantaje

Boruri largi

 

La moda in vara anului 2019 vor fi palarii cu boruri mari. Astfel de tendinte creeaza o imagine  boema, de lux. Stilurile de vara sunt din paie – acesta fiind modelul clasic pentru vacanta. Insa, nu trebuie sa subestimezi astfel de palarii, deoarece in 2019, multi designeri au apelat la culori si materiale naturale. Daca doresti sa aduci imaginii note luminoase, alege modele in nuante saturate. Pentru o tinuta simpla, o astfel de palarie poate crea un accent interesant care sa atraga atentia. Daca vestimentatia este aleasa in acelasi stil, atunci palaria va fi un accent extraordinar.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.