Introducere în lumea captivantă a jocurilor de noroc

Uitați de rotiri gratuite fără depunere și de bonusul fără depunere de cazino clasic; Baccaratul a fost un joc de cărți popular de mulți ani. De atunci, a crescut în popularitate în cazinourile din întreaga lume. Se crede că a început în Italia în secolul al XIV-lea. Jocul de cazino se joacă de obicei cu doi jucători — bancherul și jucătorul — și până la 12 jucători suplimentari care pot fi observatori.

Baccarat: Ce este?

Scopul jocului de baccarat, care este în primul rând un joc de noroc, este de a obține o mână de două sau trei cărți care să însumeze nouă sau cât mai aproape de nouă. Jocul se joacă folosind un pachet standard de 52 de cărți, cu valori ale cărților cuprinse între 2 și 9. Cărțile cu față (J, Q și K) nu au nicio valoare, în timp ce Asul valorează un punct.

Baccarat: Cum se joacă?

Pentru a începe jocul, bancherul și jucătorul primesc fiecare câte două cărți, cu fața în jos. Jucătorul poate decide apoi dacă să tragă o a treia carte în funcție de valoarea totală a primelor două cărți. După ce jucătorul a decis dacă să tragă sau să stea, bancherul își arată mâna și continuă să joace după aceleași reguli ca și jucătorul. După ce toate cărțile au fost dezvăluite, mâna câștigătoare este cea cu cea mai apropiată valoare de nouă.

De interes:  Renovarea interioară a locuinței: Ghid complet pentru proprietari

Baccarat: Un joc de noroc?

Din moment ce baccarat este un joc de noroc, nu există decizii care să fie luate. Jocul a câștigat multă popularitate la nivel mondial, deoarece este clar și ușor de jucat. Jocul este recunoscut și pentru estetica sa! Acest lucru a ajutat cel mai mult la promovare, iar acum este un joc de bază în multe cazinouri din SUA și Europa.

Baccarat: Există mai multe versiuni?

Astăzi, există câteva iterații diferite ale jocului. Cea mai populară versiune a jocului este Punto Banco, o versiune simplificată în care casa decide ce trebuie să facă. Această versiune a devenit standard în multe cazinouri americane. Există și alte variante ale jocului, cum ar fi Chemin de Fer, Baccarat Banque și Super Pan 9. Fiecare dintre aceste variante are orientări și ajustări distincte.

Baccarat: din Italia în Franța?

În primul rând, istoricii nu sunt de acord cu privire la originile baccaratului. Deși unii susțin că baccarat a luat naștere în Franța, cea mai populară teorie este că de fapt jocul a apărut în Roma, Italia, la începutul anilor 1500.

De interes:  Cum să porți pantaloni albi

Se crede că termenul “baccara” – care înseamnă “zero” – ar fi inspirat numele. Mai mult, conform legendei, Felix Falguiere (sau Falguierein) i-a dat numele jocului deoarece toate cărțile cu față și zece au valoarea zero.

În conformitate cu afirmația noastră anterioară potrivit căreia istoricii nu sunt de acord cu privire la originile baccaratului, unele autorități susțin că actuala iterație a jocului a fost creată în Franța secolului al XIX-lea; cu toate acestea, alți istorici afirmă că soldații au adus jocul din Italia în Franța, unde a câștigat rapid popularitate în rândul nobilimii.

În cele din urmă, pe măsură ce jocul s-a răspândit în Franța, a fost supranumit “Chemmy” sau “Chemin de Fer”. Se crede că numele jocului, care în engleză se traduce prin “cale ferată”, a fost ales pentru că aristocrația franceză avea posibilitatea de a călători cu trenul și de a juca jocul în tot acest timp.

Baccarat este cu adevărat uimitor!

Indiferent de tipul de baccarat pe care decideți să îl jucați, va fi cu siguranță o experiență interesantă și plăcută. Jocul de baccarat are un trecut ilustru și va fi probabil popular pentru mulți ani de acum încolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.