Liga I de fotbal feminin va începe cu derby-ul sezonului, programat în prima rundă chiar în Banat. Vicecampioanele de la Fortuna Becicherecu Mic vor primi vizita Olimpiei Cluj, campioana și formația care domină întrecerea internă de peste un deceniu.

Prima etapă e programată la data de 25 august. Fortuna va juca cu Clujul, iar apoi, fotbalistele lui Florin Pădurean au prima deplasare la Independența Baia Mare, meci ce se va disputa în intervalul 1-4 septembrie. În data de 8 septembrie, Fortuna va primi vizita Universității Alexandria. În funcție de programul echipelor naționale de fete, bănățencele vor avea deplasare la CSȘ Târgoviște, în 15 sau 29 septembrie.

În octombrie, în data de 13, la Becicherecu Mic vine Luceafărul Filiași, iar în 20, Fortuna are meci la Fair-Play București. În 27 octombrie, timișencele primesc vizita echipei Piroș Security Arad. În noiembrie, turul se termină cu patru partide. Fortuna va juca în 2 la Heniu Prundu Bârgăului, apoi, în 17 și 24, va juca acasă cu Universitatea Galați și Selena Constanța, iar în 30, Fortuna se va deplasa la Vasas Femina Odorhei.

De interes:  Avantajele unui tocător de crengi Rotakt

Sursa foto: fortunabecicherecumic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.