Această idee de închiriere a mașinilor s-a dezvoltat din ce în ce mai mult în ultimii ani. Deși la început oamenii nu aveau încredere în acest tip de servicii, de-a lungul timpului au reușit să descopere toate beneficiile închirierii de autoturisme. Dacă cauți o firmă de încredere, care să aibă mașini de închiriat ieftine, dar care oferă și închirieri auto lux, Five este răspunsul! Noi suntem firma FIVE, o firmă cu oameni dedicați, profesioniști, cu peste 12 ani de experiență în domeniu. Dacă vrei să afli mai multe despre închirierile de mașini, continuă să citești acest articol!

Top 5 motive pentru care să alegi închirierea de autoturisme:

  1. Poți fi mult mai relaxat. Închirierea unei mașini este rapidă, ușoară și fără bătăi de cap. Te poți bucura de concediu sau de productivitate crescută la locul de muncă, alegând închirierea de mașini.
  2. Bucură-te de o gamă variată de autoturisme din care poți alege. În acest fel poți alege mașina pe care ți-ai dorit-o din totdeauna!
  3. Condu fără bătăi de cap. Firma noastră se ocupă mereu în prealabil, indiferent de durata închirierii autoturismului, de polița RCA, de asigurarea CASCO sau de Rovinietă. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să alimentezi la nevoie cu carburant.
  4. Beneficii pentru cei mici. Alături de compania noastră, cei mici beneficiază de scaun auto. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne zici de ceea ce ai nevoie.
  5. Noi suportăm orice cheltuieli. Orice taxă, orice asigurare sau defecțiune va fi suportată de noi, chiar dacă închiriezi mașina pe o perioadă foarte lungă de timp!
De interes:  Secretele volatilității jocurilor de video poker

Câteva cuvinte despre noi

Ideea acestei firme a luat naștere cu peste 12 ani în urmă. Deși această nișă este destul de competitivă, am observat mereu în jurul nostru firme care aveau diverse lipsuri destul de importante. Așadar, noi am reușit să creăm ceea ce alții nu au putut. Am reușit să ne ridicăm la standarde înalte și să aducem mereu un zâmbet pe fața clienților noștri.

Am luat în considerare mereu preferințele clienților, iar de-a lungul timpului am observat faptul că unii au un anumit buget de respectat, alții au preferințe în ceea ce privește marca de autoturisme, sau culoarea. Astfel, ne-am dorit să avem o gamă cât mai variată de autoturisme care să se ridice la așteptările și standardele tuturor clienților.

Astfel, am decis ca gama noastră de autoturisme să fie compusă din câteva categorii care urmăresc interesele potențialilor clienți. Aceste categorii sunt:

De interes:  „E un teatru ieftin! Confundă podiumul politic cu cel al prezentărilor de modă”

De ce este utilă închirierea unui microbus?

Uneori, închirierea unui microbus este o soluție mult mai bună decât închirierea unei mașini mai mari. De ce? Datorită spațiului și a posibilității de mobilitate! Spre exemplu, dacă ai o familie mai numeroasă sau dorești să pleci undeva cu mai mulți prieteni, alege cu încredere închirierea unui microbus. Pe site-ul nostru vei găsi următoarele microbusuri:

  • Mercedes Vito
  • Volkswagen Transporter.

Aceste microbusuri au 8 + 1 locuri și pot fi conduse cu categoria B. Așadar, categoria permisului de conducere nu este o piedică în închirierea unui microbus. De asemenea, dacă sunteți maui multe persoane care îl închiriază, va fi mult mai econom, iar spațiul va fi mult mai mare decât într-o mașina clasică.

Astfel, toți pasagerii vor beneficia de confort crescut, spațiu mai mult și loc pentru mai multe bagaje. Microbusele noastre sunt dotate cu aer condiționat, scaune confortabile și sistem de navigație. Vacanța ta va fi cu siguranță perfectă dacă alegi închirierea unui microbus.

De interes:  Ce Program de Funcționare au Cazinourile Online

Descoperă flota auto FIVE

Dacă dorești să vezi întreaga noastră gamă de autoturisme, te invităm să ne vizitezi site-ul sau să ne contactezi. Programul nostru este non stop, așadar ne poți contacta oricând ai nevoie de închirierea unei mașini.

Five rent a car Otopeni îți oferă posibilitatea de închiriere în cele mai sigure condiții. Putem să îți livrăm mașina cu un anumit nivel de carburant sau într-o anumită locație unde ai nevoie de ea. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne anunți, iar noi vom găsi o soluție încât să îți satisfacem nevoile și dorințele. Așteptăm să auzim vești de la tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.