Mitsubishi vs Beko, cele mai bune aparate de aer conditionat

Acum că avem zile de căldură intensă, este bine să vă echipați cu un aparat de aer condiționat bun pentru casa voastră. Aparatul de aer condiționat de perete este unul dintre cele mai populare aparate de aer condiționat pentru casă datorită versatilității sale mari în ceea ce privește instalarea, deoarece nu necesită lucrări complexe de construcție în încăperea în care doriți să îl amplasați. Alegând cea mai potrivită locație, vă veți asigura că aerul ajunge peste tot în mod uniform, uitând totodată de zgomotul deranjant, deoarece aparatul care îl generează este cel care se va afla afară.

În plus, cu designul lor îngrijit, aceste dispozitive pot fi camuflate destul de bine în pereți, astfel încât prezența lor să treacă neobservată, deși aveți posibilitatea de a personaliza carcasa exterioară pentru a se potrivi cu decorul casei dumneavoastră. Acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți cele mai bune aparate de aer care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră!

De interes:  Cum îți poți proteja balconul de mizeria făcută de păsări

Aer condiționat Mitsubishi 

Vom vorbi despre modelul de aer Mitsubishi LMK12Z6L-W 2700 fg. Acesta are o unitate interioară și una exterioară și este recomandat în special pentru camerele cu o suprafață de maxim 27 m². Ca majoritatea aparatelor de aer conditionat, el poate fi utilizat atât în modul de răcire, cât și în mod încălzire. Mai mult, are o capacitate de răcire de 2.700 frigori și o capacitate de încălzire de 3.000 Kcal/h. Este un aer condiționat Mitsubishi cu un consum redus de energie.

Acesta are un filtru enzimatic și deodorant. Modul său silențios vă permite să îl utilizați în timp ce dormiți sau vă odihniți. Și datorită controlului Wi-Fi opțional, care este ușor de instalat (nu este inclus), veți putea realiza economii semnificative de energie la factura de consum cu acest aer condiționat Mitsubishi, il gasiti pe Emag.

Aer condiționat Beko

Dacă căutați o opțiune de buget, un aer condiționat Beko poate fi opțiunea cea mai bună. Un model bun este Beko BRVPF090/091. Acest aer condiționat Beko este unul de tip split, cu o capacitate de răcire de 9000 BTU. Poate răci încăperi de până la 20 de m². Are un compresor de tip inverter, ceea ce înseamnă că acest aer condiționat Beko vă va ajuta să faceți economii. Eficiența energetică la răcire este A++, iar la încălzire este A+. Are funcții precum Zone Follow, SelfClean, Performanță -10 grade Celsius, Sleep Mode, Auto Changeover, Auto Swing, Funcție Jet Încălzire, Funcție Jer Răcire, Funcție dezghețare, Display Digital.

De interes:  Lentilele de contact pentru pacientii trecuti de 40 ani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.